| Ionela300 a întrebat:

Bună.Vreau să vă spun că ceva timp mă confrunt cu dureri în zona cervicala și de spate jos acum un an am născut o fetiță dar eu aveam aceste de înainte sa rămân însărcinată cam cu 3 ani înainte am fost la medic și a zis ca e o inflamație atunci dar se pare că tratamentul nu a funcționat.De specificat ridic zilnic copilul în brațe. Ar putea fi ceva mai grav? Cum aș putea reduce aceste dureri mai ales acum că acum a apărut și cea mică?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi din nou la medic.

| FoundYouLover a răspuns:

Hei, bună. Și eu am probleme cu spatele. La mine a zis doctorul să-mi schimb jobul, sa nu mai ridic greutăți (lucram în vânzări la un fel de mall, când venea marfa ridicam toți cutii foarte grele) și mi-a spus ca problema nu va dispărea total dar ca ea îmi va prescrie un unguent care mi-o va ameliora. Mi-am schimbat jobul și e mai bine. Nu neglija chestia cu jobul.