| gyzmoos a întrebat:

Am si eu o mica intrebare. o presoana care a sugerit un preinfarct are voie sa comsume cola si nesuri in exces?
Acea persoana zice ca doctorul iar fi recomandat sa consume cola si nes.
Astept un raspuns. multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| gosh0108 a răspuns:

Nu exista asa ceva... Este de preferat ca pacientii cardiaci sa nu consume cofeina.

| Mineツ a răspuns:

Nu prea cred ca e sanatos pentru o astfel de persoana, mai ales in exces, nu cred ca un doctor ar sugera asta, incerca sa intrebi mai multi doctori daca mai multi zic contrarul inseamna ca nu e bine BFT happy

| Liiiax99 a răspuns:

Nu are voie.
Cred ca vrea sa aiba energie multa daca vrea sa consume asa ceva...
Si mai ales in exces...

| SimonaVanilla a răspuns:

Nu are voie sa consume cola sau cafea(ness) pentru ca acestea contin cofeina care accelereaza bataile inimii si poate duce catre un nou preinfarct. NU are voie sa consume bauturi alcoolice, energizante, coca-cola sau produse care contin cofeina! Sincer nici un doctor normal nu iti da voie sa bei asa ceva dupa un preinfarct, ia in considerare ca doctorii ne-au interzis sa bem cola oricat de sanatosi am fi.

| pietrean a răspuns:

Ma indoiesc,ca doctorul sa-i fi recomandat asa ceva:sunt excitante! Cel ce a suferit deja un preinfarct,trebuie sa fie foarte atent ce mananc,ce bea,la efort,la stres,la caldura sau frig mare.
De asemenea,sigur are medicamentatie speciala,care nu merge cu cola,ness,cafea,ciocolata,sare,grasimi(carne grasa,margarina,unt,lactate grase, prajeli, rantasuri, etc).De asemeni trebuiesc evitate supararile sau bucuriile mari, gen surprize.

| Drasty a răspuns:

Dimineata sa ia un nes 2 si la pranz sa bea in jur de 1l pepsi dar nu mult in exces

| zahre a răspuns:

NU ARE VOIE sa consume cola si nes! Desigur, daca doreste sa se sinucida...

| Braunion a răspuns:

N-are voie sa consume deloc. Acea persoana minte.