Nu exista asa ceva... Este de preferat ca pacientii cardiaci sa nu consume cofeina.
Nu prea cred ca e sanatos pentru o astfel de persoana, mai ales in exces, nu cred ca un doctor ar sugera asta, incerca sa intrebi mai multi doctori daca mai multi zic contrarul inseamna ca nu e bine BFT
Nu are voie.
Cred ca vrea sa aiba energie multa daca vrea sa consume asa ceva...
Si mai ales in exces...
Nu are voie sa consume cola sau cafea(ness) pentru ca acestea contin cofeina care accelereaza bataile inimii si poate duce catre un nou preinfarct. NU are voie sa consume bauturi alcoolice, energizante, coca-cola sau produse care contin cofeina! Sincer nici un doctor normal nu iti da voie sa bei asa ceva dupa un preinfarct, ia in considerare ca doctorii ne-au interzis sa bem cola oricat de sanatosi am fi.
Ma indoiesc,ca doctorul sa-i fi recomandat asa ceva:sunt excitante! Cel ce a suferit deja un preinfarct,trebuie sa fie foarte atent ce mananc,ce bea,la efort,la stres,la caldura sau frig mare.
De asemenea,sigur are medicamentatie speciala,care nu merge cu cola,ness,cafea,ciocolata,sare,grasimi(carne grasa,margarina,unt,lactate grase, prajeli, rantasuri, etc).De asemeni trebuiesc evitate supararile sau bucuriile mari, gen surprize.
Dimineata sa ia un nes 2 si la pranz sa bea in jur de 1l pepsi dar nu mult in exces
anonim_4396 întreabă: