| Alecugeorgiana00 a întrebat:

Bună ziua! Aș avea nevoie de o recomandare medicală.
Menstruația mea este așteptată pe 20 iulie, iar eu urmează să plec în vacanță pe 19 iulie.
Aș dori să știu ce pot lua pentru a amâna menstruația câteva zile.
Nu am probleme de sănătate cunoscute.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Recomandari medicale aici? Cine crezi ca stie? Foloseste OB-uri.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Leagă trompele, scoate ovarele, nu mai fi femeie, ca să fi fericită în vacanță!
Pe bune? Ești normală la cap ca să pui o astfel de întrebare tâmpită? Ești tânără, nu ești mamă, presupun!
Iar, când vei fi nevastă și vei vrea să fii mamă, toate tâmpeniile ce le faci la tinerețe cu ciclul se vor întoarce împotriva ta și vei deveni foarte greu mamă, spre imposibil!

| angel6lust a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Lasă fata-n pace, pana mea. O fi vrând și ea să meargă la mare liniștită.

| Jessica1235 a răspuns:

Nu recomand întârzierea menstruației. Am pățit de câteva ori să-mi întârzie, pur și simplu, și când îmi venea era foarte nașpa. Mai bine îți iei la tine tot ce-ți trebuie, în caz că intri în apă poți folosi ob în loc de tampoane!

| angel6lust a răspuns:

Menstruația se poate întârzia cu medicație eliberată de un medic, dar nu este recomandat acest lucru.