| AnnaEM a întrebat:

Bună ziua! Dacă există aici și medici de specialitate sau persoane care s-au confruntat cu problema aceasta, știți vreo soluție pentru e-coli sau paraziți intestinali? Am găsit pe net o mulțime de variante de siropuri și capsule din plante sau te miri ce alte compoziții, mă interesează un medicament sau remediu care chiar funcționează în mod real. Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Caută un medic.

| Violleta2022 a răspuns:

Pe acest forum NU avem medici!

Pentru e-coli iti recomand cu toata increderea: WILD OREGANO OIL (ulei de oregano salbatec) capsule, tratament de 3-4 saptamani, cate 1 capsula luata dimineata, la pranz si seara.

Atentie: NU este oregano oil este WILD oregano oil, adica o planta total diferita (ulei de oregano salbatec).
In uram unei operatii am fost infectata cu ecoli de care nu am reusit sa scap cu nici un antibiotic, fiindca infectia isi tot schimba tulpina, dar m-a ajutat definitiv Wild Oregano oil pe care de atunci il folosesc la orice infectie am, fiindca este unul din cele mai puternice antibiotice naturale de pe pamant.

In Romania stiu ca exista acest ulei in sticluta si se administreaza cu pipeta, dar eu ti-as recomanda la capsule, fiindca este usor de inghitit.
Acest ulei poate elimina chiar si parazitii intestinali.

https://comenzi.farmaciatei.ro/......rm-p360579

https://www.emag.ro/......DHTCFJMBM/

| gabicoo a răspuns:

Depinde de ce paraziți ai. Trebuie să faci analize să crezi cu ce te confrunți. În funcție de paraziți se prescrie și tratamentul. Acum ceva timp exista un medicament numit Vermigal cu substanță activă albendazol.

| anaad2011 a răspuns (pentru gabicoo):

Moooooooorhappy

| darrio2007 a răspuns (pentru anaad2011):

Nu muri, că trebuie să-ți faci buletinul.

| anaad2011 a răspuns (pentru darrio2007):

Chiar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se vindecă singure prin hidratare și dietă ușoară.

| angel6lust a răspuns:

Mergi la medic, trebuie să ții regim și să iei ce îți prescrie. Multă sănătate!

| IL0VEDINER0 a răspuns:

In cazul parazitiilor intestinali, nu mai stai sa cauti pe internet. Mergi direct la farmacie si le spui sa iti dea cel mai bun lucru pe care il au. De asemenea, reglezi dieta. Nu mai sta sa cauti pe internet toate prostiile ca nu ai timp de pierdut