N-ai de ce să-ți fie frica! Daca mai slăbești mult atunci poți sa panichezi... Îți dau un exemplu sa nu-ți mai fie frica! Sora mea are 21 de ani si are 40 de kg si e sănătoasă tun. Eu am 12 ani si am 36 kg, toată lumea îmi zice ca-s slaba dar eu sunt mulțumită de kg mele, nu vrea sa am 50 kg si sa fiu o grăsană si sa se ia toată lumea de mine ca arat ca o balena. E bine sa fi slab, dar nici prea slab. Îți dau niste sfaturi care o sa te îngrașe.
- Mănâncă mai mult. Chiar daca nu tie foame mănâncă, bagă mâncare in tine indiferent ca tie foame sau nu. Mănâncă de asemenea mai multă pâine. Pâinea de îngrașă. Mănâncă cel puțin 2-3 pâini pe zi. Când îți pui mâncare in farfurie bagă mai multa pâine in gura. Fratele meu mănâncă multa pâine si când nu ii e foame si când mănâncă mâncare bagă multa pâine in gura.
- Poti lua Calciu, el te va îngrășa mai mult si iții va întări oasele. Sunt sigura ca la kg care le ai ai scădere de calciu. Spune-i mamei tale sa îți ia calciu. Îți va întări oasele si te va îngrășa.
-Mănâncă mai multa carne. Ca de Crăciun. Spune-i mamei tale sa îți cumpere o cutie de piept de pui nu este scump, este în jur de 10-15 lei, de fapt cred ca este 12 lei. Si după ce ți-o cumpără, prajesteti in fiecare zi si mănâncă. Mănâncă mai multe fructe si legume! Fructele si legumele au vitamine care ele te vor îngrășa! Si mananca si lactate adică : iaurturi si lapte. Un lapte costa 3, 5 lei ( depinde de unde il cumperi eu am dat la un magazin pe 3, 5 lei.) iau un iaurt costa 1 leu. Si nu te mai speria si încearcă sa mănânci mai multa pâine si sa bei apa este recomandat ca pe zi sa bei 2 l de apa dar sa nu bei chiar atata apa. Bea o sticlă de jumate pe zi ca îți ajunge. Încearcă să-mi asculți sfaturile ele te vor îngrășa. Bafta.
Mananca si tu cat mai mult si paine la fel de multa, dar daca asa sunt si parintii tai slabe sanse sa te ingrasi si tu.