| mary_7620 a întrebat:

M-as dori tare mult sa aflu mai multe detalii despre un doctor stomatolog.Sunt foarte multumita de cum imi lucreaza si datorita dansului am scapat de frica dentistului.As vrea insa sa aflu mai multe despre dansul si va dati seama ca nu il pot intreba personal.Ati putea sa ma ajutati? Stiu doar ca lucreaza numai la Facultatea de Stomatologie(cea din apropierea parcului Cismigiu), ca nu are cabinet particular, nu mai lucreaza in alta parte si il cheama Gavriletty(este stomatolog). M-as bucura daca ar avea un site sa pot intra sa ma documentez, si poate unde i se pot adresa intrebari.Multumesc tare mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa dai search pe google.ro cu numele lui happy
daca stii la ce cabinet lucreaza, vezi, poate are site de Internet, tot pe google afli.succes

| mary_7620 explică:

Multumesc tare mult Brianna.Am incercat deja sa caut asa cum imi spui tu si nu am gasit nimic.Si cum as putea sa ii aflu site-ul in cazul in care are? Ce sa introduc pe google? Ca nu prea ma pricep.mersi.