| usertpu1234 a întrebat:

Buna ziua! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu cum ar trebui sa procedez cu concediul medical? Am o entorsa la picior din cauza unui accident la munca. De la munca am fost luat cu ambulanta si dus la urgente. La urgente mi au pus piciorul in ghips, mi au dat dat o scrisoare medicala si m au trimis acasa. Am fost la medicul de familie si mi-a zis ca nu are cum sa mi dea el concediu medical si trebuie un doctor ortoped sa mi l dea. Mi a recomandat 2 spitale (Sf. Pantelimon si Spitalul judetean Ilfov). Intrebarea mea este cum procedez mai exact? Trebuie sa ma programez? Ma duc acolo si intreb de concediu medical la un birou de informatii sau cv de genu? Cum ar trebui mai exact sa procedez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mergi la ambulatoriul Spitalului. Consultația și concediul medical se eliberează contra cost.

| usertpu1234 explică (pentru gabicoo):

Imi trebuie programare?

| gabicoo a răspuns (pentru usertpu1234):

De regulă nu este nevoie.

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu are rost sa te duci la spital. Cauti pe google ortoped in orasul tau, te programezi pentru o consultatie (poti si cu trimitere de la medicul de familie ca sa nu platesti) si ceri concediu medical. Adica medicul decide daca ai nevoie de concediu. Poate sa-ti dea pana la 3 luni daca ai probleme serioase sau daca te intelegi cu el (stii cum merge treaba in Romania). Daca nu te faci bine poti sa mai iei inca 3 luni daca te duci cu scrisoarea medicala la biroul de expertiza medicala de la casa de pensii