| tr3ig a întrebat:

Buna ziua si sarbatori fericite!
Vin si eu cu o mica problema legata de sanatate! Ca tot sunt sarbatorile si toate lumea vorbeste de prajituri, mie imi plac mult "savarinele" (bine cred ca la majoritatea barbatilor dar unii nu vor sa recunoasca treaba asta).
Problema este urmatoarea, acum cateva zile cand am gustat o "savarina" purtati de vant in al noulea cer, tipa si-a dat drumu in gura mea; o partea am apucat sa scuip dar am si inghitit ceva. Vreau sa stiu si eu daca pot sa ma imbolnavesc de ceva? Gen boli bucale, afte eu stiu ce alte probleme.
Nu am gasit nimic pe internet despre treaba asta daca isi da drumu femeia in gura barbatului, doar invers si erau doar cuvinte de lauda (ca sperma este buna, ca are proteine ca ajuta)
Ma puteti ajuta cu un raspuns? Intrebarea este foarte serioasa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Da, poti, poti lua boli venerice din secretii, poti lua chiar si mai grave gen hepatita sau HIV daca fata avea rani in zona aia si aveai si tu niste rani deschise in gura sau in alta parte. Dar iti dai seama ca pentru ultimele 2 riscul e foarte mic si in primul rand trebuie ca ea sa aiba una din aceste boli si probabilitatea e si mai mica dar totusi exista. Oricum felicitari ca mai exista barbati care nu se jeneaza la savarina. Si daca iti place sa faci asta si faci des cu necunoscute, vezi ca exista ceva de protectie, cauta pe google "dental dam". Stiu ca pare stupid dar macar te protejeaza

| tr3ig explică (pentru Furnicuta000):

Nu are cum sa nu iti placa, este cea mai dulce parte a corpului? daca nu dai o limba in pasarica nu te numesti barbat! Dupa parerea mea!

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca "savarina" nu a fost stricata, atunci nu vei pati nimic.

| tr3ig explică (pentru Bula):

Nu a fost stricata ca doar ce fusese cu doua zile inainte la ITP big grin

| darrio2007 a răspuns:

In poza sunteti inainte sau după operațiunea „Savarina"?

| gabicoo a răspuns:

Blenoragia te va mânca și sifilisul! laughing

| mariuspinciuc a răspuns:

De curios, ea înghite? Că dacă ea înghite este ok ca și tu să înghiți. N-are nimic că ai înghițit stai liniștit.

| tr3ig explică (pentru mariuspinciuc):

"De curios, ea înghite?" nu, ideea este ca a fost un fel de accident, eram amandoi in extaz, nu si-a dat seama nici ea nici eu si s-a intamplat si voiam sa stiu daca pot sa fac vreo boala ceva!

| Mustafaonur1997 a răspuns:

Eu nu înțeleg cu dreacu să ajungi la boli venerice de la o prăjitură de la o savarină? Sa ajungi la Bolii venerice.

Cum? de la așa ceva https://www.google.com/......ps?/search să ajungi la Bolii?

Am mâncat de atâtea ori Savarină cu glazură și frișcă, da Niciodată nu am pățit să fiu răcit sau ceva de la o prăjitură.

Poate ești alegeric la Savarină. Bine acum Adevărul este că depinde și de codințile în care sănt făcute, prăjiturile, unele patiseri care lucrează în condițiile ilegale, au angajați fără acte în regulă muncesc în condițiile fără igienă bine înțeles în condițiile acelea se poate orice.

| NicuPiticu a răspuns (pentru Mustafaonur1997):

Unde este emoticonul facepalm?

| tr3ig explică (pentru NicuPiticu):

El este unul dintrr baietii virgini la 60 de ani! Lasa-l