Da, poti, poti lua boli venerice din secretii, poti lua chiar si mai grave gen hepatita sau HIV daca fata avea rani in zona aia si aveai si tu niste rani deschise in gura sau in alta parte. Dar iti dai seama ca pentru ultimele 2 riscul e foarte mic si in primul rand trebuie ca ea sa aiba una din aceste boli si probabilitatea e si mai mica dar totusi exista. Oricum felicitari ca mai exista barbati care nu se jeneaza la savarina. Si daca iti place sa faci asta si faci des cu necunoscute, vezi ca exista ceva de protectie, cauta pe google "dental dam". Stiu ca pare stupid dar macar te protejeaza
Nu are cum sa nu iti placa, este cea mai dulce parte a corpului? daca nu dai o limba in pasarica nu te numesti barbat! Dupa parerea mea!
De curios, ea înghite? Că dacă ea înghite este ok ca și tu să înghiți. N-are nimic că ai înghițit stai liniștit.
"De curios, ea înghite?" nu, ideea este ca a fost un fel de accident, eram amandoi in extaz, nu si-a dat seama nici ea nici eu si s-a intamplat si voiam sa stiu daca pot sa fac vreo boala ceva!
Eu nu înțeleg cu dreacu să ajungi la boli venerice de la o prăjitură de la o savarină? Sa ajungi la Bolii venerice.
Cum? de la așa ceva https://www.google.com/......ps?/search să ajungi la Bolii?
Am mâncat de atâtea ori Savarină cu glazură și frișcă, da Niciodată nu am pățit să fiu răcit sau ceva de la o prăjitură.
Poate ești alegeric la Savarină. Bine acum Adevărul este că depinde și de codințile în care sănt făcute, prăjiturile, unele patiseri care lucrează în condițiile ilegale, au angajați fără acte în regulă muncesc în condițiile fără igienă bine înțeles în condițiile acelea se poate orice.
Unde este emoticonul facepalm?
El este unul dintrr baietii virgini la 60 de ani! Lasa-l
Eva1997 întreabă: