Pare o problema alimentara. Ai putea sa descrii in ce consta alimentatia ta, ce manaci, cum le combini. De asemenea, carentele respective cat si problemele care seamana a rahitism, ar putea fi cauzate TOATE de conumul de lapte. Incearca un test: elimina 3 luni ORICE produs lactat din alimentatie, si introdu migdalele si plantele cu frunze verzi (ceapa verde, spanac, salata, broccoli, varza, kale, ruccola etc etc), orice gasesti verde in magazin. Si vedem. Daca asta e cauza, nu va iesi nimic specific la analize care sa spuna de ce. Dar simptomele vor disarea incet si la 3 luni ar trebui sa dispara de tot. Revino, totusi, si cu programul alimentars a vedem ce mai poate fi.
Mai nou laptele produce rahitism? Facepalm.
Salut! Îți mulțumesc pentru răspuns! Mănânc multă salată și legume proaspete! Și carne mânânc mai rar dar mânânc! Lactate nu mânânc des în afară de rareori brânză și smântână! Doctorii mi-au zis că am o formă de anemie, dar nu prea știu de ce!
Da, laptele produce rahitism si hipocalcemii. Peste 70 de studii ample in ultimii 30 de ani, inclusiv in Romania (vezi prof. Baciu de la Cluj, cel mai cunoscut fiziolog roman). De 7 ani studiez problema asta, nu am obiceiul sa vb in necunostinta de cauza. Nu o persoana s-a vindecat de probleme de sanatate de la spasmofilie la reumatism renuntand la el. Atunci cand nu stiu ceva prefer sa a abtin. In plus, face un test si vede rezultatul.
Anemia este feripriva, ar trebui sa ai lipsa de fier. Pentru asta tot nucile si frunzele verzi ar fi solutia. Este foarte putin ceea ce ai scris de obiceiurile alimentare. Ca sa identific o problema am nevoie de multe detalii. Si in plus, toate mineralele se absorb doar daca faci si miscare. Ceea ce spui cu oasele nu poate tine de anemie. Ar trebui sa aiba legatura cu fosforul sau cu calciu, si coroborat cu carentel de calciu ma duc cu gandul la lapte care te face sa elimini imense cantitati de calciu.
Ce PMID are? Este indexat pentru MEDLINE?
A, am gasit: PMID: 13413316. [Indexed for MEDLINE]. Studiu din 1956, lol.
Vegetarienii si in special veganii au astfel de probleme. Solutia: ori folosesti alimente fortificate, ori te apuci de mancat carne, oua si lactate.
Nu mănânc des carne, dar mănânc cam odată la 2 zile! Îți mulțumesc!
Daca ai spus o astfel de tampenie, mai mare decat tot ce am citit in materie de ineptii alimntare, poti sa spui care paete dn alimentatia vegetariana produce acele simptome?
Am stat si m-am gandit ca am incercat sa te ajut, asa cum am incercat in cei 7 ani de cand studiez nutritia si bolile alimentare. Dar ca intotdeauna, vine cate un idiot care spune niste imbecilitati mai mari decat el, din auzite sau vazute prin cancanuri, multi dintre ei absolventi de medicina care au facut exact 3 luni de nutritie (atata fac medicii), cat am facut eu la un singur curs de la care nu am ramas decat cu tampenii, si mai are si cate o atitudine de mancator de animale pline de adrenalina. Prin urmare ignora tot ce am zis eu, si tu si toti cei cu probleme, mergeti la medici in continuare sa va ajute ca si pana acum si ascultati toate ineptiile fara argumente si fara logica. Pana la urma si asa suntem prea multi pe planeta. Imi cer scuze, nu e vorba de tine, dar in ce ma priveste, eu ma opresc aici. Am reusit sa ajut abia cativa zeci de oameni sa se vindece, pentru ca alti cateva sute care puteau fi ajutati, au preferat sa mearga pe calea usoara a imbecilitatii, asa ca nu are sesn sa ma stresez. Oricine are dreptul la informare, cum am avut si eu, pentru ca prima persoana pe care am ajutat-o cu problemele de sanatate am fost chiar eu. Am facut gratis asta 7 ani si cocluzia a fost ca trebuia sa imi vad de profesia mea de baza, aia din care castig bani, nunervi. Bafta!
Atacurile la persoana nu tin loc de articole cu peer-review.
Http://www.smh.com.au/......52jlr.html
Vad ca Ralena a dat bir cu fugitii.
Categoric este o problema de alimentatie. Incearca sa consumi alimente bogate in proteine, grasimi si carbohidrati astfel incat sa obtii un surplus caloric pentru a lua in greutate. Toate probleme de mai sus sunt un raspuns al corpului tau datorate de alimentatia slaba. Probabil esti si putin anemic, trebuie sa cresti considerabil doza de alimente daca vrei sa rezolvi aceste probleme.
O să incerc! Îți mulțumesc mult! Dar de ce am creșteri osoase pe piept și pe picioare? Voi ce credeți?
Vă mulțumesc tuturor! O să îmi schimb dieta și o să merg la medic! O să revin după cu răspunsurile!
RalucaIonela1 întreabă: