| PowerKoko a întrebat:

Buna ziua vreau sa fac un anunt iau tratament de 6 ani tratamentu ma facea sa fumez mult si sa stau pe subway surf fumam cate 3 pachete acum nu mai fumez aproape deloc eu cand am fost la doctor la obregia imi dadea 2 parnido de 9 si de 3 mg casa ma las de subway surf. GRESIT n-am luat pastilele si nici numai stau pe subway si nici numai fumez ce parere aveti de acesti doctori voi mai aveti incredere in doctori am vazut ce arata la televizoare de doctori numai luati pastile nu sunt bune

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti un idiot cu anuntul tau cu tot, culca te ca esti varză

| johnnny123 a răspuns:

Oare de ce tocmai ăia care au cea mai mare nevoie de doctori (cum ești tu) spun că doctorii sunt varză și le vor răul?

| PowerKoko explică (pentru johnnny123):

Ce doctori ma ca siau gresit cariera eu nici n-am nevoie de doctori n-am nimic grav tu esti cel mai prost daca ai incredere in doctori nai vazut ce arata la tv de doctori sau nu te uiti la tv nai tv acasa esti amarat sati cumpar un tv jet

| johnnny123 a răspuns (pentru PowerKoko):

Vezi ce se întâmplă când îți întrerupi tratamentul de capul tău? Faci crize.