| Tedy_3444 a întrebat:

Bunaaaaaaaaaaaa! Am 11 ani si mi-au iesit treptat foarte multi cosi pe fata. ce creme imi recomandati eu locuiesc in Franta si nu stiu ce crema sunt aici. Deci ma ajutati va roggggggg! Dau fundaaaaaa!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| D0zzz a răspuns:

Buna! Nu face prostia sa incepi cu cremele de la o varsta atat de firava. E normal sa iti apara cosuri la varsta ta, pentru ca esti in timpul pubertatii. Nu iti vor disparea de tot pana pe la 18 ani. Sfatul meu e sa te speli dimineata si seara pe fata, sterge-te cu lotiuni tonice pentru fata, daca vrei sa nu ti se vada foloseste un fond de ten care nu influenteaza cosurile sau chiar le vindeca. Poti incerca sa te dai cu crema de galbenele seara, dupa ce te speli, sau chiar cand stai in casa. Multa bafta si nu te da de acum cu creme pentru fata, altfel vei avea pielea mai imbatranita pe la maturitate.

| aneta a răspuns:

Sincer impotriva cosurilor nu prea exista solutii care sa le faca sa dispara complet.Iti vor trece ele cu timpul singure.Si eu ma confrunt de foarte multa vreme cu ele asa ca stiu prin ce treci.Am incercat foarte multe produse si nu m-a ajutat nimic.Asa ca acum cateva luni m-am decis sa nu mai folosesc nimic si sa stii ca acum parca incep sa treaca.Singurul lucru pe care il fac este ca atunci cand vad ca incepe sa mi se faca un cos pun pe el putin fond de ten deoarece acesta le usuca.Dar sa nu cumva s ati le storci, mai ales inainte sa fie galbene pentru ca iti vor ramane foarte multe urme si pete si se vor extinde.

| BlondaDeCiocolata a răspuns:

Crema nu te ajuta, ai nevoie de mai multe produse: de curatare a fetei, o lotiune tonica (daca ai tenul gras), o crema de fata speciala, baton corector (care sa usuce cosurile, nu sa le acopere). Fa asta de doua ori pe zi. Incearca produse gen Vichy, La Roche Posay.