Metoda bunicii, pe care am folosit-o si eu: amesteci otet cu sare si apa ( apa/otet-1/1), iti umezesti parul, te acoperi cu un fes pentru circa 5 minute, apoi te piepteni cu un pieptene de os. Asta functioneaza bine cand ai parul scurt. Bafta la vanatoare!
La farmacie exista numeroase produse, farmacista va sti ce sa iti dea. Poti trimite pe cineva din familie daca tu nu poti merge. Tin minte ca am avut si eu cand eram mititica si mama mi-a dat cu petrol in cap.Chiar daca miroasea foarte urat efectul a fost destul de rapid.
La farmacie incearca PEDEX, eu asta am folosit dupa o "tragedie" din tabara... mi-a trecut... dar ai grija ca trebuie sa indepartezi ouale ramase. probabil sunt si unele care le indeparteaza si pe alea XD
Sora mea a venit de la scoala cu paduchi si mi-a dat si mie…ufff.
Eu si sora mea avem un un par tare frumos si lung si am cautat sa folosim un produs anti-paduchi si lindini natural, care sa nu ne arda parul sau sa ne provoace arsuri scalpului
Am gasit un gel natural impotriva paduchilor cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation.
Chiar de la prima utilizare efectele s-au vazut. Eu si sora mea am fost tare multumite de gelul natural anti-paduchi, ne-au scapat complet de paduchi si ouale lor.
Pe langa faptul ca gelul ne-a scapat complet de paduchi si lindini…mi-a placut foarte mult ca a venit cu un pieptan special de paduchii din otel inoxidabil care ne-a ajutat.
Pup
Gasesti la farmacie, sunt o gramada. Sau inainte sa te speli pe cap date cu petrol... dar nu mult putin la radacina.
anonim_4396 întreabă:
adina_8288 întreabă: