| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Cand ai colon iritabil cum se simte durerea de la burta? Se simte ca si cum ar fi durere de la piele sau altfel?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
23 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Unii au dureri dar majoritatea nu, doar ca se umfla burta si te simti inconfortabil de la inflamatie/iritatie.

| minrest a răspuns:

Pe tine nu te-a mirat un pic ca de la colon, te doare pielea? Si ce ai cautat la gastro enterologie cu o durere de piele? In fine, ce a fost, a fost, ia si tu o trimitere la dermatologie, de la medicul de familie.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu,se simte ca e înăuntru si câteodată e o durere din aia mai tare de ti se contracta si muschii, care trece repede

| VulpeaDinUmbra explică (pentru annonimaaaa555):

A, pai inseamna ca ce am eu e altceva si nu colon iritabil...

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Cam asa ceva si ai si un doctor cam prost din cate am văzut

Daca simți pe piele, cere trimitere la dermatolog

Faza e ca lui nu i-am spus ca simt durerea de la pielea de la burta... Trebuia sa-i spun si lui, nu?

De la piele e daca si cand umblu cu mana acolo ma doare, nu? Cand frec cu mana si asa

Normal ca daaa

Pai da. Daca te doare cand te atingi pe piele aia te doare

Si in acest caz numai dermatologul ma poate ajuta?

Pai si dermatologul ce face ca sa vada ce probleme am la piele?

Ca daca nu am nimic pe ea nu poate sa stie ce am, nu?

Se uita doar. Nu iti taie o bucata din piele. Ar trebui sa fie ceva extrem de grav sa faca asa ceva da oricum nu o sa se întâmple. Are aparate speciale. Nu simti nimic

Tu nu vezi dar dermatologul are aparate speciale si vede daca ceva nu e ok

Deci o fi de la piele sigur daca ma doare si cand frec cu mana acolo? Sau si cand ai durere de la colon iritabil te doare si cand freci cu mana?

Nu neapărat cu piele. Pot fi multe cauze. Pielea, muschii, intestinele...trebuie sa mergi la mai multi doctori dar prima data la dermatolog sa vezi daca e ceva cu pielea

Daca zice dermatologul ca nu am cu pielea sa ma duc sa cer sa mi se faca radiografie? Si daca iese bine atunci colonoscopie sa mai fac?

Dar daca mi e si putin rosie pielea cel mai probabil am ceva la piele cred... Nu?

Probabil ca da

Daca nu e de la piele meri la medicul de familie și ii zici ce a zis dermatologul. Dupa te trimite el/ea unde crede

O colega a spus ca nu are nici o aparatura dermatologul ca sa vada daca ai sau nu probleme la piele, inseamna ca nu toti dermatologii au aparatura ci doar unii?

Mergi la o clinica specializată. Cauți