| raluk a întrebat:

Cat poate sta un om treaz?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

11 zile chiar e recordul mondial si inca nu l-a doborat nimeni

10 răspunsuri:
assiris
| assiris a răspuns:

Depinde dar in general este bine sa-si urmeze ciclul de veghe/somn cu care l-a lasat natura. Lipsa de somn poate duce la consecinte foarte grave.

| devine a răspuns:

Cred ca maxim 60 de ore

| mariusres a răspuns:

Sovieticii torturau oamenii prin nesomn si erau unii care rezistau si 5-6 zile. pe urma mureau.

| JayLeno a răspuns:

Recordul mondial este de 11 zile

| madboy8 a răspuns:

Eu am reusit sa stau treaz doar 45 ore, iar dupa aceea pur si simplu nu reuseam sa imi tin ochii deschisi (fara cafea/energizante). Dar totusi sunt de acord cu andreeaz, un om normal poate sta maxim 60 ore treaz fara a i se intampla ceva grav. Daca neglijezi somnul si soliciti prea mult creierul, consecintele pot fi foarte drastice, cea mai grava find moartea!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

264 de ore

| scumpix13 a răspuns:

Pai... daa...
Sincer nu cred in povestile cu oemneii acre stau trezi pana la ora "X"...
Sincer eu cred ca astea sunt doar prostii, adica sincer omul are nevoie in total pe zi de cel putin 8 ore de somn...
Eu am rezistat doar 27 de ore fara somn...tongue
Deci mai bine va faceti cele 12 ore de "SOMNUL DE FRUMUSETE":pp:p:p:p:p:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tin minte ca aveam vreo 15-16 ani si eram obsedat de Mu-Onlinelaughing...atunci cred ca am stat vreo 2 zile treazhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

11 zile

| stef112 a răspuns:

Pai eu am stat 24 de ore din cauza metinului... am stat de la 5 dimineata pana a doua zi la 5 dimineata doar cu ochii in calculatorbig grin

Întrebări similare