| Mynni3 a întrebat:

Catelul meu inghite in gol si nu are nimic in gat ce poate sa fie? AJUTOR DAU FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DumiY a răspuns:

Buna!
Daca i-ai dat oase de la peste sau pase mici pe care el le-a sfaramat se poate sa ii fi ramas in gat. Am vazut ca ai mai pus o intrebare in legatura cu catelul. Poate e bolnav. Du-l la veterinar, cat de reede se poate daca nu vrei sa fie mai rau.
Pa, pa!

4 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Buna.Am o catelusa care face asa cand este emotionata, e de talie mica si e cam sperioasa.Am observat ca inghite in sec atunci cand este galagie mare in casa, zgomote puternice afara, sau este certata. Posibil ca si catelusul tau sa pateasca acelasi lucru.Incearca sa-l linistesti cand vezi ca face asa, poate ii va trece.Bafta!

| MissDi a răspuns:

Sau poate ii e pofta de ceva.Eu cred ca i-a rmas ceva in gat.

| AllForOneAndOneForAll a răspuns:

Poate a inghitit ceva.strangel de burtica sau pune-l cu capu in jos sa vomite. daca nu veterinar

| ioana23feb a răspuns:

Eu cred ca vrea altfel de mancare