| mmamiruna a întrebat:

Caut un stomatolog bun, ieftin si fara stres in Bucuresti! Help me!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MissCamelia a răspuns:

Du-te la urgente stomatoligice, iti recomanda ei pe cineva, si daca nu ai bani te trateaza studentii sub supravegherea profului. Sanatate!

14 răspunsuri:
| mmamiruna explică:

Multumesc de raspunsuri! Intre timp am gasit unul bun! Va multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii cum se spune, " daca-i scump poate-i si bun, daca-i ieftin, sigur e prost"batting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta pe www.dentisti-bucuresti.ro. fiecare cabinet are fotografii, detalii despre pregatirea medicilor, sunt multe informatii folositoare. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am fost recent la un medic tanar din zona Iancului. M-a recomandat cineva la el si am mers oarecum cu ceva dubii pentru ca nu il cunosteam dar acum il recomand si eu mai departe pentru ca isi cunoaste bine meseria. e ff rabdator, are mana usoara ( mi-a facut 2 extractii complicate intr-o maniera confortabila fara stress si durere). Lucreaza rabdator, te asculta si are si o atmosfera in cabinet ce te atrage ( acvariu, muzica in stil baroc happy etc ). Lucreaza foarte sigur pe el, are tehnician super bun iar preturile sunt medii. dan neagu se numeste. lucreaza numai cu programari deci nr de tel: 0765265562

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi pe http://cauta-un-dentist.ro; ti se afiseaza pe harta in proximitatea locatiei tale toate cabinetele dentare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La sf vineri fata in fata cu sectia 10 de politie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost la CMI Bicescu Nicolae... e in dr. taberii pe Valea Ialomitei. Dentist cu experienta de peste 20 de ani, iar preturile sunt f ok. uite aici site-ul pentru detalii:http://cabinetfelix.uv.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveti grija sa nu ajungeti la Eduard Maler de la Germandent. Face si ce nu se pricepe si apoi ridica din umeri.

| radumar a răspuns:

O voi recomanda peste tot unde am ocazia, este o doctorita ok, isi face traba bine, fara stres, fara durere, cel putin pentru mine asa a fost. In 13 Septembrie, www.tratamentdentar.ro.

| obiweb a răspuns:

Recomand: cautdentist.ro

| Mia_Cara_1985 a răspuns:

Vezi pe Mihai Bravu intre obor si Iancului langa Iskender Kebab poti sa vezi pe google map, acolo mi-am facut eu cariile si sunt 100% multumit si pretul bun! Recomand 100%

| GrecuC a răspuns:

Eu am avut nevoie de o recomandare serioasa pentru stomatologie, deoarece nu am incredere sa intru in vreun cabinet asa de pe strada. Eu sunt si mai meticulos, poate datorita profesiei mele ( inginer constructor). Ideea e ca am luat o recomandare de la un angajat si a fost ok. Am fost la Cristian Neagu, la cabinet, in zona Stefan al Mare pentru un consult si o lucrare ( sus aveam lipsa 4 dinti) si ceva cariute jos.
Ca si descriere:
- cabinetul este intr-o vila pe bd Tei iar jos au si laborator ( e un cabinet de familie )
- in interior nu pot sa zic ca iti ia ochii cu lux dar este curat, miroase frumos, iar cei de acolo sunt ok
- consult cost 60 de ROn ( inainte sa vin mi-a zis d-l Neagu sa imi fac poza panoramica ca sa nu fac 2 drumuri ). Am auzit ca unii au constultatia gratis dar am mers pe principiul ca in Romania ieftin sau degeaba si bun nu se poate.
- consult a durat vreo jumate de ora cu tot cu explicatiile de ce va urma iar apoi m-a programat pentru terapia de canal ( terapia de canal a fost executata de-a lungul a trei saptamani, timp[ in care ne-am vazut de 4 ori ) apoi pentru pilit dintii ( toti intr-o zi, a durat vreo 3 ore... zic eu ok.decat expeditiv si indoielnic).
Apoi prin ianuarie m-a chemat de 2 ori pentru probarea metalica si a fost ok. AM inceput pe 26 decembrie iar pe 28 ianuare am fost gata.
Ce imi mai convine: totul e curat, nu m-a durut nimic nimic nici la pilit nici la terapia de canal, anestezie ok, bani platiti in 3 rate.

Pretul a fost ok, se misca repejor dar atent, mi s-au parut mult atatea sedinte ( mi-a zis din prima cat va dura ) dar acum zic eu mai bine asa. Multumit de el, il recomand. Daca lucreaza cu toti asa este bine zic eu.
Nr de telefon are 0765 26 55 62 cu programare.

| aura167 a răspuns (pentru GrecuC):

Buna..cam cat tea costat toata interventia asta?

| arianapopa a răspuns:

Salutare! Eu stau in dristor si e plin de dentisti pe strada mea, unul chiar in bloc la mine, dar merg in titan undeva pe langa enel.O colega de servici mergea la ea.Nu stiu cum sa-ti zic, dar trebuie sa iti placa si medicul sa te simti in siguranta.Eu de aia merg la tipa asta.De cand am intrat la ea mi-a placut si cum vorbea si cum arata cabinetul.Lucreaza si la facultate.Si eu sunt inginera si am innebunit-o cu intrebarile, in fine.