| SnicK a întrebat:

Ce boala e aia sau cum se poate vindeca, un exemplu, iesi din casa ti-e frica sa inchizi usa, adica, ti-e frica de tine, de nesiguranta, ca uiti momentul cand inchizi usa si de ex. inchizi usa si pleci, dar tu ai o tulburare mintala probabil, si ti-e frica sa no fi lasat deschisa, nesiguranta, ti-e frica pentru ca in momentul cand ai inchis usa, acel moment ti-a intrat in minte dar este identic cu alte mii de dati cand ai inchis usa si sunt la fel toate.
Ce boala e?
o. O

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mina a răspuns:

Am vazut mai demult o emisiune, pe Discovery cred, in care era prezentata aceasta boala. Poate ma insel, dar din detaliile date de tine cred ca este vorba despre Sindromul Obsesiv-Compulsiv. Da o cautare pe google sa aflii mai multe.

10 răspunsuri:
| DiDi a răspuns:

O fi o fobie, incearca sa vorbesti cu un psiholog.

| viatadecacatt a răspuns:

Mi se mai intampla si mie lucruri asemanatoare, dar nu cred ca este o boala.Este un fel de tic nu stiu cum sa iti explic, incearca sa nu te mai gandesti la frica, nesiguranta fi sigur pe tine!

| αndï a răspuns:

E cel mai probabil o boala psihica minora, genurile astea de boli se numesc fobii, ar trebui sa cauti o lista intreaga cu ' fobii ' o sa vezi ca sunt din ce in ce mai ciudate laughing
nu'i nimic foarte grav oricum, probabil vrei doar sa fi prea precaut, m-i se inampla si mie cateodata sa am impresia ca nu mi-am luat o masura de siguranta dar de fapt am facut-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste fobie.Mai greu in cazul tau sa rezolvi, de cele mai multe ori trebuie sa iti invingi teama, dar acum nu poti sa lasi usa deschisa pentru a vedea ca nu se intampla nimic. Pentru ca se poate intampla. Incearca sa iti repeti in gand non-stop mereu cand cobori scariile " am inchis usa, am inchis usa ".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste fobie.Mai greu in cazul tau sa rezolvi, de cele mai multe ori trebuie sa iti invingi teama, dar acum nu poti sa lasi usa deschisa pentru a vedea ca nu se intampla nimic. Pentru ca se poate intampla. Incearca sa iti repeti in gand non-stop mereu cand cobori scariile " am inchis usa, am inchis usa ".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie renovata "mansarda"! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi spui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca esti nebuni si ca nu o sa mai duci mult

| sckorpion a răspuns:

| fantom a răspuns:

Nu te teme asta nu-i boala. Asta ii doar o stare. Anxietate ridicata si depresie