anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce credeti o mica raceala poate sa influenteze niste analize...asistenta de la spital mi zis ca nu are nicio legatura...voi ce credeti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Poate influenta numarul leucocitelor pe hemoleucograma; de asemenea testele de inflamatie se pozitiveaza. http://www.i-medic.ro/analize/test-hemoleucograma-completa

| mihai9996 a răspuns (pentru doctoressa):

Pai eu am facut analize hiv pentru ca am facut o prostie acum cateva luni.mi-au iesit 0.092 deci negativ....eu inainte de rezultat ma speriasem ca ma gandeam ca poate sa iasa pozitiv din cauza leucocitelor de la raceala...

| mona a răspuns:

Poate influenta mai ales daca iei medicamente

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, este posibil!
DEPINDE ce "analize" faci/ai făcut...

Toate cele bune.

| vangaelis a răspuns:

Nu in mod expres. Doar ca este posibil ca valorile hemoleucogramei vor fi putin peste valorile normale. Atata timp cat nu ai probleme cu sistemul imunitar nu cred ca HL va iesi foarte modificat. Nu stiu ce analize de sange ai facut si pentru ce mai exact ca sa pot confirma sau infirma ce a zis asistenta.

| mihai9996 a răspuns (pentru vangaelis):

Analize hiv.mi-au iesit 0.092

| mihai9996 a răspuns:

Eu am facut niste analize hiv ca am facut o prostie acum cateva luni...dar mi-au iesit 0.092 ..deci de la raceala din cate am inteles trebuia sa fie mare acea analiza