Conserva de metal a fost creată pentru manipulare, transport fără grijă, plus că poate fi încălzit conținutul direct în conservă. Borcanul este folosit pentru cantitate mai mare de produs consumat.
Între conservă și borcan nu este nici un fel de diferență!
Pentru orice legume, fructe congelate, niciodată nu se face decongelare, ci se folosesc congelate! Scrie pe pungi modul de preparare!
Pai conserva e din aluminiu si aluminiul e toxic, nu?
Ambalaj de aluminiu, daca zici tu asa o fi, eu stiam cas din tabla, adica din otel, dar daca tu asa stii cas din aluminiu nu mai minca, cine stie, nu mai minca niic de la borcane ca si alea are aluminiu, ba si alte chimicale folosite la fabricarea lor.
Dar si mazarea are aluminiu si cine stie ce alte elemente ce lea absorbit de pe unde a crescut nu mai minca nimic, tine post, fa economie
Doar de la o anumită temperatură, dar și faptul că este testat pentru siguranță alimentară le face sigure!
Sănătoasă este doar cea cultivată de tine în gradina proprie. Îmi mai trimt socrii de la țară - dar nu cultivă prea multă pentru că se îngrijește foarte greu.
De la magazin am luat și mai iau Bonduelle - dar orice mazăre congelată îți provoacă balonare dacă ai colită și alte probleme digestive.
Si daca nu ai posibilitatea de a lua de altundeva, care e mai bine sa o cumperi? Aia la borcan?
Aia de la borcan e mai rea decât aia congelată. Mai bine Freshona din Lidl, Edenia, sau Bonduelle congelată.
Atîtea intrebari ai zici ca traiesti 100 de ani, nimic din ce se vinde in supermarket nu este sanatos dar le maninci, ca altfel mori de foame, ia orice mazare gasesti, important este sa maninci cu masura putin si atunci nu vei avea probleme, dar daca combini alimentele fi sigur ca in scurt timp te duci, asa ca este buna si mazarea la borcan si mazarea verde din piață oricare.
Fasolea la pachet e buna? E sanatoasa? Sau nu e chiar sanatoasa nici ea
Fasolea este mai rea decât mazărea. Mie îmi face probleme și o evit deși îmi place foarte tare.
Dar pentru cine nu are probleme cu ea, e buna aia la pachet cruda? E sanatoasa?
Te balonează. Parcă de asta te plângeai într-o altă postare.
Atunci fasolea e mai bine evitata oricare? Poate sa mananci doar fasole pusa de tine?
Ca să nu ai probleme cu fasolea cultivată de tine - o culegi atunci când teaca este "verde" și bobul încă nu s-a uscat/maturizat. O desfaci din teacă scoți boabele și le treci prin apă rece după care le zvânți pe un prosop.
O poți pune la fiert așa proaspătă sau pui boabele in pungi la congelator.
Pfff, amcitit cateva raspunsuri. Nu mai citesc.
Mazarea congelata este buna.
Cat despre conserve, citeste sa nu fie rehidratata. Ca e tare si nu mai fierbe.
In rest... pofta mare!
Pai nu au aluminiu conservele?
Nu toate. Nu orice tabla e aluminiu. Daca vrei sa-l eviti, ia la borcan.
Care nu e la aluminiu dee exemplu? Ce fel de conserve
Nu le stiu dupa nume. Ma uit la cutie. Dar cum ti-am spus deja, ca sa fii sigur ia la borcan.
Pai la borcan am auzit ca e si mai nesanatos, pentru ca se pune ce se pune din cauza sa nu se strice
Bucur87 întreabă: