Inca nu am auzit de medicamente pentru slabit.
Sunt mii de produse/suplimente pentru slabit, dar imediat cum le opresti, te ingrasi mai mult decat erai inainte.
Daca esti supraponderala, mergi la un medic endocrinolog sa-ti faca investigatii medicale si sa-ti prescrie tratament hormonal, care iti regleaza hormonii si totodata te ajuta sa slabesti.
Sunt pastile care scad pofta de mancare si au anumite efecte adverse pe termen scurt si lung pe care ti le asumi cand incepi tratamentul.
Ti le prescrie endocrinogul daca suferi de obezitate morbida adica in loc de 50-60kg ai 130.
Altfel bea 2 pahare de apa eventual minerala cu 10minute inainte de mese.
Elimina ciugulelile, gustarelele si mancatul intre mese ca nu suntem bebelusi sa mancam la 2-3 ore.
Mananca portii mici de mancare nu farfurii din alea mari pline de mancare.
Infometarea! Suna plastic si dur. Reformulez: deficitul caloric te poate ajuta sa slabesti. Scade treptat numarul de kcal pe parcursul unei luni calendaristice. Pentru mine a functionat.
Diureticele te fac sa te pisi 3 litrii de apa deci pierzi 3kg, sa nu te lasi prostita de vreun naturist sau nutritionist, nu exista pastile pentru slabit, slabitul este ceva dificil, doar tu te poti motiva si lupta cu pofta cu insulina cu metabolismul si cu lenevia. Nu exista slabit fara sport si fara o dieta care arde mai multe calorii decat iti da (legume carne cartofi)
Salut!
Asa le fac ei reclama.Gen Visislim.Dar cea mai buna pastila este sala si sa nu mai manaci atat de mult.Decat mult o data, mai bine putin si des.
Sala fara dieta merge, dieta fara sala-mai greu.
Iar pastilele vor avea efect de eu-eu.
Nu stiu sa iti spun o denumire de pastila. Dar poti gasi suplimente alimentare adjuvante la farmaciile naturiste. Sunt pastile care pretind ca te ajuta sa nu mai ai o pofta de mancare mare sau care te ajuta sa reduci pofta de dulce. De exemplu cromul se pare ca ajuta la reglarea poftei de dulce. Eventual poti merge sa intrebi sau te poti uita pe forumuri pe google. Altfel de pastile nu e sanatos sa iei, pentru ca iti deregleaza sistemul endocrin. Asa ca parerea mea ar fi sa le eviti. Oricum de ajutat concret nu te ajuta, tot prin regim alimentar slabesti.
Medicamentele nu te vor ajuta sa slabesti sau poate ca te vor ajuta, dar te vor distruge pe alta parte.
**Vrei sa-ti creasca coarne-n cap si par pe piept?
-Incearca pastile pentru slabit!**