| cristina40225 a întrebat:

Ce pastila pentru memorie imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Pentru cresterea tonusului nervos, a atentiei si capacitatii de concentrare, exista plante medicinale: ginkgo biloba, obligeana, mate, bacopa monnieri(brahmi), ginseng siberian sau chinezesc, si produse apicole(laptisorul de matca in special dar si polenul si mierea) care au rezultate foarte bune daca sunt administrate in doze optime.
Te pup!

| pLeX a răspuns:

Sincer, nu exista asa ceva... daca ai peste 18ani, cauta-ma pe id YHM: paraschiv_alexandru_2005 si iti explic cateva exercitii de memorie care m-au ajutat pe mine.

| Roxxy95 a răspuns:

Lecitina era buna pentru memorie din cate stiu.

| Karolina071919 a răspuns:

Eu am incercat Lecitina si nu prea m-a ajutat, in schimb Memoplus e foarte bun, ia-l dimineata si incearca sa consumi alimente mai sanatoase.Rezultatele nu se vad de azi pe maine, in schimb, daca iti iei pastila in fiecare zi, in maxim 3 sapt 1 luna o sa vezi diferentele.Eu una sunt multumita.

| Stefan1805 a răspuns:

Memoplus, cavit memo, lecitina!

| Nickolas94 a răspuns:

Citeste mai mult!

| bobi_3629 a răspuns:

Memo Plus! Funda?

Întrebări similare