| Pandacorn696 a întrebat:

Ce pot face ca sa ma ingras sunt foarte slaba

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| emara a răspuns:

1.trebuie sa mananci echilibrat: carne, legume, fructe, lactate, cereale;
2.trebuie sa ai mese fixe(3 mese principale+alte doua intre mese:un fruct sau un foietaj, o eugenie, o napolitana, un covrig)
3.sa nu mananci seara prea tarziu;
4. poti lua si niste vitamine, mai ales in lunile de iarna, cand organismul se lupta si cu frigul.
EU CRED CA NU CONTEAZA DACA ESTI SLAB SAU GRAS, IMPORTANT E SA FII SANATOS...Numai bine!

14 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Iti mai dau eu de la mine, zi-mi cat

Asta-i intrebare pentru topicul SANATATE? Atata vreme cat esti clinic sanatoasa il incarci degeaba.
Apropo, unii se chinuie toata viata sa slabeasca si nu prea reusesc si tu vii cu intrebarea asta?
O sa te mai ingrasi pe viitor, n-ai sa fii slaba toata viata, stai linistita.

| LionelAndres a răspuns:

Din ce vad in poza de la avatar nu esti slaba deloc! daca vrei sa te ingrasi sa devii o nasoala Problema ta. FeTele dragute sunt cele slabe!

| eluboy13 a răspuns:

Mananca dulciuri,sau eventual, pe mine, ca sunt mai dulce decat zaharul laughing big grin

| meriiAmber a răspuns:

Daca esti slaba de felul tau nu prea poti face nimic,asta e,pe parcurs te mai mai dezvolti thinking
Ai putea incerca cu niste vitamine, ar trebui sa te duci la doctorul de familie si vezi tu.
Daca intr-adevar vrei sa fii mai grasutsa, trebuie sa te tii de asta! bafta

| kyGirL a răspuns:

Deci mananci la ore tarzii, sa mananci multa paine, dulciuri si sa stai in fata calculatorului toata ziualaughing

| LolitaLempicka a răspuns:

Eu am 1, 67 cam asa, 18 ani si 42, 43, 44 kg oscilez laughing cat as manca nu ma ingras.nici parintii mei nu sunt grasi.

| symonyk007 a răspuns:

Ce usor e sa te ingrasi.maninca multe produse de patiserie sau fast food bea lapte

| brokeangell a răspuns:

Aceea si problema o am si eu. la 1.65 am 46 de kg

| FeeLGooD a răspuns:

Pai mananca mai multa mancare dar nu exagera si incearca sa faci si tu niste miscare in fiecare zi.(30 de minute iti prind foarte bine!)Bafta! funda?

| AdiBSN a răspuns:

Sa mananci. Incearca sa nu ai niciodata sentimentul de foame. Trebuie sa mananci mai multe calorii decat arzi, cam asta e ideea.

| octavi a răspuns:

Lactate,smantana cu mai multe grasimi, carne etc.

| Haster a răspuns:

McDonalds.KFC.BurgerKing.haorma.pizza.etc happy

| ro01 a răspuns:

Mananca si tu mai bine.

| AndreeeDede a răspuns:

Eu sunt foarte slabaaa.Am 1.65 si 44 de kg.mananc intrunaaa dar.nu ma ingras.asa mi`e felul!>. probabil si tu la fel...Calmeaza`te:*

Întrebări similare