Asa te-ai obisnuit. De fapt, organismul tau s-a obisnuit asa. Adica, somn dupa 2 noaptea(sau dimineata). Este o problema, ca nu asta este bioritmul uman normal, dar daca nu ai de suferit din cauza asta poti trai si asa fara probleme majore de metabolism, de psihic, de tonus etc.
Nu stiu da multa lume are problema asta chiar si eu uneori. Ia si tu niste calmante sau somnifere...
Buna! Nu... nu cred ca e vreo problema. Asa mi se intampla si mie. Nu pot adormi... cateodata stau in pat pe la 12 noaptea. Si dupa stau ma gandesc, ma uit pe pereti si tot 2 se face. Cred ca e din cauza varstei. Cati ani ai? Daca ai trecut de 13 ani e clar, nu mai poti dormi asa devreme
. Si stai linistit, ca nu e nicio problema!
Este o problema...Ar fi mai bine sa discuti cu un doctor.Sunt tulburari de somn...sau probabil ca asa s-a obisnuit creierul taud. Daca te'ai culcat asa tarziu mereu.Nu iti este somn mai mereu? in fiecare zi? te simti molesit nu?
Organimul tau si-a format reflexul asta, l-ai obisnuit asa.Incearca sa cinezi devreme, lasa seara calculatorul si televizorul pentru o perioada de timp, sa fii seara cat mai relaxat, mai linistit si incearca inainte de culcare sa bei un pahar de lapte caldut indulcit cu miere de albina.
anonim_4396 întreabă: