| Delia491 a întrebat:

Ce sampon credeti ca este cel mai bun?
Va intreb deuarece versoara mea andreea se spala cu sampon de bebelusi si are 9 ani. Spune ca el ii face pielea fina(intr-adevar)dar este prea mare sa se spele cu sampon de bebelusi.
Dar ea e si mofturoasa."; dau funda";;

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| marina28 a răspuns:

Eu recomand Garnier. Dupa parerea mea este cel mai bun!

6 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Eu am aproape 30 si ma spal cu sampon de copii, sotul meu la fel. Este foarte bun, nu face matreata si nu ai nevoie de balsam

| Crystynyk1 a răspuns:

Si eu ma spal cu sampon de bebe. JOHNSON'S BABY.e foarte foarte bun, nu mai am pic de matreata.Nu conteaza cati ani ai. Konteaza kalitatea Yo stiu o femeie de 30 de ani care se spala cu Johnson's baby

| JustDeedee a răspuns:

Pai daca ei ii place n-are decat sa se spele cu samponul acela. De exemplu eu folosesc shauma; iti face parul stralucitor, cu sau fara volum ( sunt mai multe tipuri ) si... are un miros puternic depinde de preferinte happy
Parerea mea laughing

| wertori a răspuns:

Daca ei ii prieste samponul asta conteaza, decat sa foloseasca alte sampoane si sa ii apara matreata sau altceva mai bine ramane cu asta pentru bebelusiwinking

| Ditzy a răspuns:

Sora mea are 18 ani si se spala cu sampon de bebelusi + ca se da cu ulei de bebelusi pentru ca exact cum ai spus tu fac pielea fina si catifelata. Dupa cum spuneam foloseste Sampon de bebelusi + o masca de par pentru tipul ei sau balsam. Asa te sfatuiesc si eu sa facihappy

| simonatina44 a răspuns:

Eu iti recomand un sampon natural pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai-tea tree oil de la Thursday Plantation. De mult timp cautam un sampon asa de bun si o recomand cu incredere

Întrebări similare