| CoOoLLa a întrebat:

Ce se intampla daca faci sex la 14 ani?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
15 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Nici bine nu ai ajuns la adolescenta si gata incepi? chiar esti asa obsedat/a? gandeste-te la ce s-ar intampla si daca ar sti parintii tai ce ai de gand. eu nu va inteleg pe voi care va apuca la varsta asta 12-18 ani, rar mai vezi in ziua de azi fete virgine la 18 ani.

| forever4you a răspuns:

Mama draga, o sa ai timp de asta Doamne ajuta! Iti strici copilaria, dupa 18 in colo o sa ai timp.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti strici tot ce inseamna copilarie. plus educatia sexuala e la pamant si cel mai probabil te vei trezi cu un copil

| DNSK a răspuns:

Se duce dracului lumea

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Iti vei da seama pe la 23 de ani:
-ce greseala mare ai facut si cat de naiva ai fost; daca esti fata
-cum de n-ai facut-o mai devreme; daca esti baiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ce-aţi mai ajuns copiii din ziua de azi, îţi vine să te iei cu mâinile de cap!
Ce se întâmplă dacă îţi distrugi copilăria aşa devreme, oare?
Tu chiar nu judeci niciun pic?
Aşteaptă după majorat copilaş, ai tot timpul din lume de sex.
Te pup!

| m2704 a răspuns:

E putin cam devreme deoarece organismul nu ti s-a dezvoltat complet. Daca esti fata. Daca esti baiat nu ti se intampla nimic.

| AnabellaXD a răspuns:

Iti pierzi virginitatea happy

| Piiiiiiika a răspuns:

Copilaria ta e departe straight face

Oricum faptul este consumat.
In primul rand, corpul tau nu era pregatit.
La 18 ani corpul este gata.
Vezi-ti de scoala!

| CoOoLLa explică (pentru Piiiiiiika):

Stai lin ca nu am facut-o intrebam si eu. laughing

| kilio8990 a răspuns:

Deci de la 18 ani sunt zile, doamne ajuta, bucurate de ani pe care ii mai ai,

| WatermanTheWritter a răspuns:

Treaba e foarte simplă și nu am idee de ce nu o înțelege lumea. Dacă ești băiat și fata respectivă are 16 ani e perfect, nimănui nu i se va întâmpla nimic. Dar dacă fata are sub 16, organismul ei nu este pregătit. Vagin, mai exact, nu este îndeajuns de pregătit și există șansă foarte mare ca după ceva timp să nu mai poată să nască (impotență).

Dacă ești băiat și ai chiar și 12 ani, dar ai o educație sexologică dezvoltată totu-i perfect. Vorbește, sincer, cu părinții tăi. Dacă au ceva în cap și nu au acea mentalitate de comunism, îți vor explica avantajele și dezavantajele actului sexual.

În concluzie, la 14 ani și dacă ești băiat ȚIE nu ți se poate întâmpla nimic. Dacă partenerul de sex feminin, are sub 16 ani, este o problemă. Nu poate s-o facă, nu are organismul pregătit.
Și în cazul ăsta singurul lucru care ți-l recomand e l*ba. Adică altă soluție nu am laughing

| Waterfak96 a răspuns:

Pai scoala de corectie dar putina bataie de la parinti in prealabil. App sper sa fie gemeni!

| StefanTheMan13 a răspuns:

Nimic

| MariusAndrei9011 a răspuns:

Nimic

Întrebări similare