| MrGrasu a întrebat:

Ce se intampla daca fix azi, 8 Iunie, am facut varicela, dar peste 2 zile incep examenele de BACALAUREAT?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Il amâni pentru la toamna din motive medicale.

| gabicoo a răspuns:

Amâni medical și dai în toamnă.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Vorbeşti cu dirigintele/a şi îi spui situaţia ta, se vă anula examenul pentru tine şi îl vei da mai încolo.

| Arthurrrr a răspuns:

Știu că dacă ai varicelă nu ai voie sa ieși afară deloc, poate fi mai rău dacă ieși afară, cel mai probabil nu vei merge la examen fiindcă poți da și la alți varicelă

| Arthurrrr a răspuns:

Interesează-te la liceu sau în alta parte, să vezi dacă poți să susții examenul altădată, nu-i de mers la examen cu varicelă, se poate agrava varicela

| Arthurrrr a răspuns:

Având în vedere că nu poți ieși afară, anunț-o telefonic pe diriginta ta, spune-i situația ta și întreab-o ce e de făcut, sau dacă poți susține altă dată examenul

| LuciferTheLordOfHELL a răspuns:

Pai, nasol maxim laughing
Document medical la secția pandemie imediat să poți susține în toamnă. Altfel, nici eu n-aș da BAC cu febra și mâncărimi, haha. Succes, poate-ți vine vreun înger ajutător până atunciwinking