| DonMecanico a întrebat:

Ce spuneti despre crema Mibazon? pareri. in legatura cu acneea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MaTrIx8378 a răspuns:

Vad ca ai pus multe intrebari despre aceasta crema, cum ti-am mai zis, eu cred ca e buna, incearc-o, n-ai nimic de pierdut

8 răspunsuri:
| Ccoorrnnee a răspuns:

Este foarte buna! Eu o am acasa si imi este foarte folositoare! De cate ori imi apare vreun cos mai mare sau mai mic ma dau cu ea repede si acesta in 2 zile dispare!

| Wehes a răspuns:

Am folosit-o pe la 15-16 ani, nu mi-a fost de nici un folos. ( Aici depinde si de tenul fiecaruia ).
Eu am folosit '' Zynerit'' te speli pe fata cu apa, sau musetel si apoi dai cu el, e foarte bun. Nu am mai avut treaba cu cosurile dupa ce l-am folosit.

| DonMecanico explică (pentru Ccoorrnnee):

Eu am acnee, si am citit multe despre crema asta si cica trebuie folosita maxim 10 zile si in aceste 10 zile scapi de tot, e adevarat? imi poti spune cand trebuei sa ma dau cu ea si daca mai trebuie sa ma dau cu ceva in plus? si in cam cate zile apar rezultate. eu am tenult mai uleios /gras

| DonMecanico explică (pentru Wehes):

Boss, in cat timp ti-a trecut cu Zineryt? si ce fel de ten ai? eu am ten gras/uleios, isi va face efectul? si te scapa si de pete de la acnee?, te-ai mai dat si cu altceva in afara de zineryt?

| Wehes a răspuns (pentru DonMecanico):

Ten gras.
La inceput primele rezultate le-am vazut dupa prima saptamana, si in timp tot mai bine a inceput sa le usuce.
M-am dat si cu mibazon dar nu m-a ajutat, plus ca mi-au iesit si alte bube pe corp. Si cu altceva nu, inainte sa folosesti zynerit, spala-te pe fata cu ceai de musetel.

| DonMecanico explică (pentru Wehes):

Ok mersi mult de tot, si eu am tenul gras si am acnee sad, va trece si acneea dar si petele ramase de la acnee?

| Wehes a răspuns (pentru DonMecanico):

Acneea trece, cat despre pete mai greu. Trebuie sa ai si contact sexual, si trec si alea cu timpu.

| Ccoorrnnee a răspuns (pentru DonMecanico):

Rezultatul apare in cateva zile, nu stiu exact cate. Ceea ce stiu e ca e buna si ti-o recomand.Incearc-o! Si te dai cu ea in fiecare zi.