| AvalohAlin a întrebat:

Ce supliment sa iau pentru concentrare/atenție/putere de învățat?
Medicul mi-a zis de Acutil.Este bun? Dar uleiul de krill sau Omega 3? Ce este mai bun? Altceva ce recomandati? Voi ce ați încercat și v-a ajutat? PS:Eu iau și tratament antidepresiv cu Prozac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Uleiul de krill conține Omega 3 natural. E bun, dacă ai bani să cumperi.

| Overeem a răspuns:

Poti sa iei cele mai scumpe pastile din lume pentru atentie invat etc si tot degeaba ..trebuie mai intai sa scapi de depresie sa tratezi cauza. ulterior dupa ce ai tratat depresia si anxietatea de abia apoi te poti gandi sa iei astfel de suplimente.nu te mai amagi cu ele crede-ma ca nu o sa te ajute prea mult.
Ca sa scapi de depresie si anxietate trebuie sa o iei de la 0 sa iti schimbi obiceiurile stilu de viata, gandirea sa incepi sa gandesti pozitiv.ai nevoie si de suport bineinteles din partea familiei.si asa mai departe sa iesi din zona de confort.nici prozacul nu o sa te ajute si alte anti depresive ele doar calmeaza /amortesc nu si vindeca ce ai tu.
Sfatul meu este sa iesi cat mai mult afara si sa incepi sa te apuci de un sport este recomandat.te va ajuta mai mult decat orice antidepresiv si psihotrop si ce mai iei tu.
Asa trebuie si eu sa fac dar la mine anxietatea este extrema dar sunt obligat sa ma schimb cumva. daca nu vom face ceva cat mai devreme peste cativa ani cu siguranta daca nu mai repede vom ajunge la sinucidere. Adevarul este ca, cand ai astfel de probleme si mai stai si prost cu partea financiara nici rudele si nici prietenii nu iti sunt alaturi.deci iti repet scapa mai intai de depresie si anxietate si apoi poti sa te gandesti sa iei altceva.iti biciuiesti prea mult creieru cu atatea pastile. Intr-adevar antidepresivele au un rol mic de ati da un avant dar pasul cel mare pasul final tu trebuie sa il faci sa scapi din ghiara mortii nicidecum pastilele. incearca sa alergi trebuie aa gasesti tu un parculet pe acolo sa vezi dupa cateva saptamani ce bine o sa te simti alergatul in aer liber face minuni.
Si eu mai alergam pana sa nu sufar de anxiet generalizata aveam de 9-10 ani depresie si numa intr-o saptamana deja au inceput sa se vada rezultatele.