| oceanoflove a întrebat:

Cei care ati luat tratament cu roacutane dupa ce ati terminat tratamentul ati mai avut probleme cu acneea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu am avut astfel de probleme, dar am avut persoane în viața mea care au luat. Usucă pielea.
Daca ești fata, mai bine nu. Are efecte teratogene asupra fătului. Nu se știe cât timp rămâne în organism.

Vei avea efecte mult mai bune și mai sigure dacă umbli la alimentație. Pielea este organ excretor, așadar tot ce mănânci se vede pe față.
Evită alimentele cu efect inflamator: fast food, prăjeli, chipsuri, băuturi carbogazoase.
Alege alimente antiinflamatoare, consumă zilnic un fruct, o salată, 2 l de apă.
Mergi la Nutritionist. Caută medici Nutritionisti care au contract cu CNAS. Consultația e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.

| Konstantinos99 a răspuns:

Da nu recomand! Plus ca ai sanse sa ai copii cu malformatii de la asa ceva, in america e interzis tratamentul cu subtanta de baza a roacutane. Incerca Gel de curatare spumant anti-imperfectiuni ten cu tendinta acneica, 236ml, CeraVe sau Gel de curatare spumant piele normala-grasa, 236ml, CeraVe

| Konstantinos99 a răspuns (pentru Konstantinos99):

Astea nu iti fac rau, nu au antibiotic te speli dimineata si seara si cand simti ca ai pielea uleoasa, nu ai problema, dupa o luna mie mia calmat foarte bine pielea si acneea.