| ___PAIX a întrebat:

Cine a trecut prin aceasta situație sa va întrebați Dece ma doare cortexul prefrontal in zona fruntei mereu chiar când vorbesc mult și îmi este obosit creierul apoi uit repede posibil sa fie simțim probleme adhd este posibil sa caut un alt psiholog stabil, din cauza nu își face treaba îi lămuresc ca ma enerveaz repede sunt frustrat și mia recomanda sa cumpăr substance se numește depakine este un recipient pentru oameni epilepsie dar am fost la un centru diagnosed german și nu mia găsit probele cu epilepsie
ca sunt conștient mereu dar cineva se pricepe in pc telefon ca ideile mele cum ar fi ca ca se umple repede memoria ram ca comparaţie om și un pc dacă nu se înțelege pot sa editez sa explic mai clar,, aștept ceva răspuns utilehappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Aceasta zona este maturizata complet la 25 de ani.

| Violleta2022 a răspuns:

Consumi droguri sau alcool?

| doctorandus a răspuns:

Zona respectiva *nu poate sa doara.*