Cel mai bun tratament pe care l-am folosit si am fost foarte multumita de rezultate absolut de fiecare data(l-am mai folosit si cu intreruperi)este Zineryt.Il poti folosi si tu(daca nu ai facut-o pana acum,bineinteles),dar numai in urma unui control dermatologic care te asigura ca e totul in regula daca-l folosesti(in unele cazuri poate face mai mult rau decat bine,lucru valabil in cazul marii majoritati a produselor).Daca l-ai incercat deja,raspunsul la problema ta poate fi recomandarea dermatologului.
Daca-ti doresti sa folosesti remedii naturiste,cele mai eficiente sunt otetul de mere(in special pentru cosurile stoarse,intrucat grabeste vindecarea)si usturoiul.Usturoiul taie-l feliute subtiri si maseaza zonele afectate cu partea zemoasa a acestuia si lasa-l sa actioneze cat mai mult timp(cateva ore;minimum 4).Otetul se aplica pe zonele afectate si se lasa sa actioneze cat mai mult timp,exact ca in cazul usturoilui.In schimb,desi cele mai eficiente tratamente naturiste,nu le recomand nici pe acestea,mai ales in cazul unui ten gras sau pretentios din punctul asta de vedere,deoarece nu vor fi eficiente in astfel de cazuri.
Trebuie sa iei 350gr. de miere,150gr. aloee de cel putin 3 ani,150gr.lamaie.Aloea si lamaia le treci prin masina de tocat carne.Intrun borcan cu capac filetat amesteci toate ingredientele si mesteci zilnic timp de 10 zile.Dupa aceia seara inainte de culcare dai pe fata si asteptei sa se usuce .Dimineata te speli pe fata numai cu apa rece si sapun.Bafta!
Si eu am cosuri multe pe frunte si la fel in zona nasului. Pai eu ma spal des pe fata de cel putin 3 ori pe zi, si matusa iubitului meu mi-a zis sa imi dau cu zeama de lamaie pe fata.SI mai am o crema RETIN-A o dai seara in locurile unde ai cosuri dar doar acolo ca daca dai unde nu ai cosuri ti se face pielea rosie. Si o aplici seara dupa ce iti prinzi tot parul sa nu cada vreun fir de par pe crema si sa incerci sa nu dai cu mana in timpul somnului. Apoi dimineata te spelii cu apa si sapun dar asta obligatoriu. Daca vezi ca incepe sa ti se ia pielea nu te alarma ca este normal.Te duci si te speli pe fata. Succes
Du-te la un control si vezi ce iti recomanda doctorii...Eu am folosit ZINERIT si dupa o saptamana in care m-am facut de 2 ori pe zi[dimineata si seara] mi-au trecut.
DeadAngel întreabă: