| D33d33wttzzaaaaaaa a întrebat:

Cn are lentile de contact? Si eu am lentile de 3 saptamani... da nu stiu ce am, de le pun asa greu... imi vine mereu sa clipesc... si de scos le scot greu cine imi poate da niste sfaturi? Ca voi ati zis ca la voi nu e asa. Se pun si se scot mai usor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Orannginna a răspuns:

Eu nu am dar verisoara mea purta lentile... ea folosea visine classic, dar este pentru ochi rosii, iritati, pentru clipitul des (cum ai spus si tu), acesta doar curata ochiul. Mai bine fa o vizita la medicul oftalmolog happy

| D33d33wttzzaaaaaaa explică:

Da, am fost la oftalmolog.

| Klara a răspuns:

Da, in a 8-a aveam nevoie de ochelari si am ales lentile...era asa fain cu lentile, aveam ochii f. f. f albastri, dar pacat ca erau oarecum incomode...deci nu mai portwinking

| tweety_8071 a răspuns:

Eu le am de 3 saptamani si in primele 3 zile le-am pus greu, cu scosul nu am probleme...
nu stiu ce sa zic. poate nu suporti lentilele...ai fost la oftalmolog inainte sa le cumperi sa faci testul? daca oftalmologul a spus ca poti sa la porti atunci inceraca ceva picaturi anestezitoare.care iti amorteste si nu mai simti cand iti pui lentilele.intreaba oftalmologul sau la farmacie
numai bina.bye:*

| tweety_8071 a răspuns:

Ia-ti picaturi cere oftalmologului sa-ti prescrie picaturi:d...nu stiu cum se numesc dar amortesc ochiul si poti pune fara probleme lentilele, daca nu renunta la ele