Desigur.Contine plamada si de aceea.Covrigii tari si mici aia nu ingrasa. Dar aceia impletiti mari si moi ingrasa sigur.
Au destul de multe calorii. Cam tot atâtea cât sticks-uri şi alte chestii de genu. Cred că peste 400 kcal la 100 g. Depinde câţi mănânci şi de necesarul tău de calorii.
Ar fi mai bine să renunţi la ei, nu neapărat pentru dietă cât pentru sănătatea ta.
Orice bagi pe gura ingrasa, mai putin apa
.
De aici trage tu concluziile.
Daca mananci cativa( 30g -50g) si nu mai mananci dulciuri in ziua respectiva, nu cred ca o sa ai probleme.
Daca sunt calzi si mancati in cantitati mari ingrasa. Dar asa sa mananci 2-3 covrigi p zi nu te ingrasi.Succes! App uite este tot o intrebare asemanatoare: http://www.tpu.ro/......alorii-au/
Butterfly, vorbeste de covrigeii mici, nu aia mari, aburinzi, cu susan sau dati prin miere si nuca ![]()
Si cred ca nu ingrasa covrigeii ca daca ingrasau nu mai ti-era foame acum si mancai un i cu pofta.
(Fara suparare)
Da ingrasa, dar daca nu mananci non-stop si doar asa o punga mica sau nu manaci in fiecare zi, nu dauneaza foarte mult
Daca mananci in cantitati moderate,nu.dar daca manaci mai mult de 2 pungi pe zi...s-ar putea sa iei ceva in greutate
De obicei se spune ca da deoarece sunt facuti cam cu acelasi incrediente ca si painea dar acum depinde si de covrigei de exemplu cei mai gustosi si sanatosi care nu ingrasa sunt cei cu tarate