| chiftelutacrocanta a întrebat:

Cum o sa arate viata mea daca ma las de tigari chiar acum? S-a mai lasat careva?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cu mult mai buna decat daca fumezi. Vei fi mai sanatoasa, vei economisi bani si nu vei mirosi urat.

| OnuOnulică a răspuns:

Sunt mulți care s-au lăsat cu voință. O să arate mai sănătoasă, te asigur.

| minrest a răspuns:

Da, m-am lasat eu, si fizic sunt alt om, care se simte mult mai bine.

Răspuns utilizator avertizat
| minrest a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

1.Am o rezistenta fizica de cateva ori mai mare. 2.Am momente cand simt o placere distincta provocata de starea de bine fizic. 3.Nu mai am starea de nervozitate specifica fumatorilor, care se atenueaza fumand, dar revine.(Sunt insa dupa sase ani de abstinenta).4. Nu mai am problemele respiratorii grave si penibile provocate de fumat.5. Gandesc mai eficient si mai usor. Si multe altele.

| gemeni6226 a răspuns:

Bine ar fi fost sa nici nu incerci sa fumezi. Uite eu am trait 53 de ani fara sa fi pus asa ceva in gura, scuze dar chiar mi-e scirba.Si viata mea cum a aratat? Foarte frumos.Am mai avut greutati dar cind eram stresata mancam ciocolata sau sugeam bomboane.Tot nu miros asa infernal ca tigarile.

| suffarstar a răspuns:

3D

| MrLucas a răspuns:

Sustin ce a spus Minrest.Nu e deloc usor, dar ai doar de castigat.Eu m-am lasat de cateva saptamani si recunosc ca sunt momente cand inca ma tenteaza, insa trebuie sa fi stapan pe tine.