anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum pot scapa de purici? Imi e jena sa vb despre asta, dar ii am de vreo 2 ani si simt ca nu mai pot, stau la casa si tot ii iau din iarba, Am si in pat si nu pot dormi noaptea catodata din cauza lor.Nu vreau sa ma considerati o nespalata sau o ciudata, am o familie normala si >curata.noi am incercat sa mai scapam de ei, am dat cu diferite solutii pentru asta dar tinea 2 sau 3 zile si iar apareausad, am o gradina mare si nu o ot stropi pe toata cu solutie.plss help me, am 16 ani si imi place sa port fusta, dar de.nu pot pentru ca sunt piscatacrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| remus a răspuns:

Eu stropesc in curte, gradina, cotete, magazie, baie, camere, pod si magazia de lemne cu REGENT, o fiola la 5l apa, am incercat odata dupa ce am stropit cartofii, am vazut ca da rezultat si de atunci stropesc de 2ori pe luna peste tot. Este adevarat, sint purici si in iarba, de la ciini, pisici si praf, cei mai multi se fac in rumegusul rezultat de la taiatul lemnelor, acesta trebuie ars s-au depozitat in sac de polietilena si inchis, nu lasti pisicile sa doarma in rumegus s-au sa-si faca necesitatile. Prima stropire o faci sa zicem azi urmatoarea dupa trei zile, ca sa se distruga si ouale, poti sa pui si doua fiole la 5l apa, nu sint scumpe fiolele de REGENT, le gasesti la fito-sanitare.
Mult succes! ps. contatati-ma va rog pe privat pentru alte detalii.

| domidoc a răspuns:

Puricii nu mananca iarba[sau ai tu o noua specie?]. Deci, ii ai[daca sunt purici]de la animale.Se inmultesc prin oua, care eclozeaza in zone uscate, cu praf si caldura. Vorbeste cu un veterinar,"se ezista" solutii...

| doinisor a răspuns:

Cauta DTT, asa se numeste, este un praf special pentru purici.

| Anca_6788 a răspuns:

Tatal meu pateste la fel cand se duce la tara.Il pisca toate ganganiile si aduna toti puricii pe cand eu si maica-mea nu avem nimic.In functie de grupa sanguina, un medic ti-ar putea da o solutie.Stiu ca tata are grupa A2.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am trait sentimentul o data dar am scapat la fel de repede cum au aparut; K-Othrine sc 25. E un insecticid care se pune o fiola la o 500 ml apa.Costa 10 lei fiola. Dai intii toate animalele de pe linga casa, dupa care dai inauntru peste tot in pat, pe covor si sa nu ramina colt nedat apoi inchizi camerele si lasi juma'de zi.

| mm_8352 a răspuns:

Cumpara de la farmacie pudra pentru. purici. si dai cu ea.winking dar de unde are purici gradina ta? nu are cum sa faca ea pur si simplu, chiar daca e murdara, inseamna k ai animale.winking cumpara o solutie si pentru. ele.winking