| MateiuSergiu a întrebat:

Cum sa scap de matreata va rog frumos dau funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Eu m-am spalat cu un sampon de la farmacie din 2 in 2 zile SELSUN Blue este samponul.

| AmandytaErhan a răspuns:

Salut, exista samponuri speciale contra matretii, te duci la magazin sau in farmacie si intrebi. + nu te scarpina in capwinking

| Prezidentul a răspuns:

Matreata este pielea moarta de pe cap. Nu ai cum sa scapi de matreata, fiindca este normal ca celulele pielii sa moara si sa se regenereze.
Insa matreata excesiva poate fi tratata prin folosirea unui sampon diferit, clatirea mai bine a parului si uscarea acestuia dupa spalare.
Nu trebuie sa iti faci griji, deoarece mai mult de o treime din populatia globului sufera ocazional de acest lucru. Bafta big grin

| Emy1932 a răspuns:

Am avut si eu aceasta problema pana saptamana trecuta, chiar multa matreata si am reusit sa scap de ea cu ajutorul unui sampon comandat de la yves rocher, si gata, adio matreata, acuma nu mai stiu cum se numeste, cauta si tu pe acolo, este o sticluta verde de 300 g, cu extract de urzica, iti doresc succes!

| RebekahAndreea a răspuns:

Cand te clatesti clateste-te cu apa calduta dupa ce folosesti un sampon anti-matreata. Cand te clatesti, fa-o cu dusul, nu in aceiasi apa in care este spuna/sampon etc

| Everlasting a răspuns:

Samponul Head and Shoulders ajuta

Întrebări similare