Prin evitarea frigului, a locurilor aglomerate, alimentație echilibrată și hidratare. Chestia cu usturoiul și lămâile e doar o poveste pentru fraieri.
Fac ce face lumea. Mănânc, mă odihnesc, fac sport etc. Însă din naștere am fost ca otelul Krupp, mă îmbolnăvesc foarte rar. O dată la câțiva ani și forme ușoare.
Doamne ferește. Sper sa nu fie iar copchilul ăla care ne-a înnebunit in ultimele săptămâni cu conturi multiple (NanaBanana, Alexandra123 etc) și inepții cat casa.
Eu de obicei inca din octombrie incep sa consum zilni miere cate o lingura pe zi, dar mai adaug si o cura de o luna, doua de laptisor de matca, plus am grija sa nu cad in depresie pentru asta ies zilnic la aer indiferent de vreme si iau o cura de 2 luni indepind din noiembrie de vitamina D.Plus ma imbrac bine.
Cum spui tu Kalule. Lasă AI-ul în pace și pe viitor spune-le și celorlalți, care sunt plătiți cu 0, 15 RON per interacțiune/comentariu și 0, 50 RON per întrebare nouă care atrage peste 5 răspunsuri organice, să ne lase în pace! Știm deja adevărul!
Faza este că nu îi plătesc. După ce își fac treaba le dă țeapă la urmă.
Și eu vreau! Si eu vreau! Sunt bāiet sărac! Vreau cartofi! Cat de multi.
Un clasic (sper ca inca) in viata a spus cindva, citez: "L*ba, fac l*ba." On a more serious note, sexul (preferabil ala in doi sau mai multi) e un booster al imunitatii indiferent de anotimp. In lipsa de asa ceva, miscare, alimentatie ok, oameni misto cu care sa interactionez. Ca idee, de 1 ianuarie am iesit cu bicla si am bagat vreo 45 de km, inclusiv pe niste dealuri si prin padure cu zapada la vreo -3 grade. Dupa cateva zile am iesit la inca o tura cu dealuri, de data asta cred ca un pic mai scurta si aproape exclusiv pe asfalt, vreo 39, insa cu ploaie, burnita, vint, destul de hardcore vremea. Fac miscare in fiecare zi, daca nu biciclesc, macar vreo 2-3 km pe jos tot ii fac. Nu exista vreme nasoala, ci doar echipament neadecvat si LENE.
Da, imunitatea poate sa scada in momentul in care tu de la o temperatura de 20° treci la -5. De aceea iei o geaca mai groasa pe tine, pentru a-i da timp corpului sa se raceasca mai treptat si pentru a nu fi un impact atat de mare
Alimentatie cat mai sanatoasa, mancare gatita, fara genuri MAKAK Donals, kaka FC, shaorme.
Detaliaza, te rog. Poti face frumos o lista cu ce ai mincat in ultimele 2-3 zile ca sa ne lamurim si noi.
Pai am mâncat o ciorba de peste. Am mancar si niște brânză de vaca cu roșii. Si acum am făcut o răcitura de oorc
Fara mic-dejun, fara nici o salata, fara nici o logica. Nu zic sa stai cu ochii pe calorii si altele la milimetru, dar nici sa bagi in tine fara noima ce e pe acolo si sa consideri ca e sanatos, mai ales ca mincarea "traditionala" de pe la noi e crima curata.
Ok. Dar ce salata e buna acum in timpul iernii? E de sera. Spania Olanda. Nuvare nici un gust. Si oricum la ciorba de peste nu mergea
Pai si rosiile is de gradina sau ce? Salata de ton cu ceva ruccola/valeriana ardei gras ceapa. Si musai un mic dejun cu fibre, nu prostii cu mezeluri. Uite, musli si iaurt. Asta la juma' de ora dupa ce ai bagat o cana sanatoasa de apa. Nu am mai avut probleme cu constipatia de ani intregi. Si cu meniul asta matinal poti sa iti setezi ceasul dupa intestinul meu gros.
Din păcate eu am renunțat la mezeluri de 4 ani. Si roșii pe timpul asta de unde. Ceva original
Pai foarte bine ca ai renuntat. Eu faceam o comparatie cu ce baga multi dintre noi la micul dejun.
Si la sucuri din comert am renunțat. Luam la munca si ciorba. O încălzeam. Adta e. Poate sa rada lumea de mine. Asta e
O ciorba la vremea ei face cit doua camioane de Cola. Lasa-i sa rida. Sau sa se mire ca ce nebuni ies cu bicicleta la zero grade. Sau baga ture de peste 100 de km in weekend in loc sa se burduseasca cu bere si diverse mizerii grase si pline de e-uri.
Andreea0612 întreabă: