E o minciunica ca toate celelalte despre pastile miraculoase. am luat herbalife, am slabit 8 kg si cand m-am oprit am pus 17 kg la loc. cit timp am luat herbalife am inlocuit 2 mese cu bautura aceasta. cind am inceput sa maninc a fost tragedie.
singurul mod in care poti slabi si sa te mentii este sa maninci sanatos (legume, fructe, carne alba, peste, lactate degresate, oua (2/saptamana), salate si, miscare. mers pe jos cel putin 30 min/zi sau... sala. asta slabeste repede si frumos. in 4 luni am dat jos 17 kg si nu m-am infometat deloc, dar am lasat masina in parcare.
Am o colega care s-a imbolnavit destul de rau de la acele produse. A slabit, e adevarat, n-a mai pus inapoi, dar ar fi si greu sa puna tinand cont ca ficatul ii tot face probleme de atunci.
da... din pacate vorbesc din auzite, nu din propriile trairi... Persoana care le-a luat spune ca au efect (sincer eu nu sunt sigura de asta... cred ca poate fi efectul "placebo" aka autosugestie). Ce nu mi-a placut la ele... este ca vedeam persoana respectiva cum in momentul in care inceta sa le ia, nu se mai simtea -fizic- bine... e vorba de mama mea
Produsele de tip herbalife, avon etc. nu sunt cu mult mai bune decit cele naturale de pe piata doar ca sunt la preturi uriase in comparatie cu calitatea lor din cauza sistemului de promovare si vanzare la care fiecare veriga adauga partea lui de profit.
mai mult pierdere de timp şi bani, cei care le luau după anuit timp se îngrăşau (mai rău decât porcii) la cele de slăbit, de restul nu ştiu!
Da si din pacate inseamna bani stricati si te mai alegi si cu alte reactii, nu ar fi mai bine in timpul ala sa faci putina sala?
O pietena a folosit aceste produse si au dat rezultate.Mentionez insa ca a tinut un regim in tot acest timp:fara dulciuri, grasimi, paine si sucuri acidulate.Eu personal sunt destul de reticenta in privinta acestor "ajutoare" in slabit, prefer sa tin o dieta echilibrata.
Dap...sora mea a tinut cura cu herbalife... si in 6 luni cred
a slabit 30 si un pic de kg... iar in perioada de mentinere depinde... poate slabi sau poate lua in greutate :p...nu e o pierdere d bani cred
Vezi rezultate de slabire la http://www.wellness.ro/Rezultate-cu-Herbalife-sp-17-sp.html.
Sunt foarte bune te scapa pe langa grasime si de multe alte probleme cum ar fi dureri de cap constipatie plictiseala iti da o stare de bine si devii foarte tonic ca si cum nu ai mai suferi de nimic daca doctorii ma tratau cu pastile si indiferewnta produsele herbalife le iau fara riscuri si dau rezultate daca te tii in prima luna dai 2, 3, 4 kg fara sa te retii prea mult de la mancare convingete Lucian0727080989
Slabeste sanatos cu "XanGo Juice" - un suc natural obtinut prin prelucrarea intregului fruct de Mangostan. Supliment natural cu gust delicios, bogat in Xantoni, cu puternic efect antioxidant, antiinflamator , stimuleaza sistemul imunitar ,contine 99% suc natural si piure de fructe. Este fructul perfect pentru curele de slabire, ajuta la controlul greutatii corporale. Comenzi sau inscrieri la tel: 0723.017.700
Pai logic ca te-ai ingrasat cand te-ai oprit de luat, ori nu ti-ai luat perioada de mentinere ca sa obisnuiesti organismul, ori ai scapat iar la mancaruri sau la fast-food- sau alte mancaruri daunatoare siluetei. In caz ca nu stiati, organismul nostru este ca un arc comprimat, este adevarat ca slabesti cu produsele, dar cand ajungi la greutatea dorita si nu o mentii, arcul acela comprimat sare imediat si poate depasii greutatea pe care o aveai. Dasta este important sa ne mentinem, iar cu produsele Herbalife ne putem mentine toata viata, eu consum de 2 ani produsele herbalife impreuna cu familia mea si am uitat unde e doctorul de familie, nu am mai avut nici macar o banala raceala, si nu in ultimul rand cunosc persoane herbalife care consuma produse si de 15 ani si de 20 de ani, persoane sanatoase care au facut o alegere sanatoasa pentru ei si pentru familiile lor, acum ai ocazia si tu sa devi mai sanatos(a), de tine depinde sanatatea viitorului tau si a copiilor tai.
Offf Din pacate vad iar aiureli pe aici, ma refer la anonim, ea zice ca e sanatos sa mancam legume, fructe carne alba, etc etc. dar : legumele si fructele sunt sanatoase doar daca le iei din propriile gospodarii sau de la tara, legume si fructe care nu sunt procesate, legumele si fructele ar trebui sa mancam in fiecare zi, iar cantitatea lor numai este abundenta si ele se gasesc din ce in ce mai scumpe, referitor la carnea alba aici te referi la pui, puiul intr-adevar este bun, dar de la pui se mananca doar pieptul deci, ar trebui sa-ti iei un piept de pui in fiecare zi, specific la gratar, sunt multe persoane care nu au timp sa-si prepare mancarea, majoritatea mananca pe fuga sau mananca seara cand ajung de la munca, atunci se pun la masa si realizeaza ca au golit aproape jumate de frigider, gandind ca n-au mancat toata ziua si seara cand ajung acasa e ca un premiu pentru ei. Referit la laptele degresat, si aici trebuie sa avem grija, si laptele din pacate este nociv dar este necesar, ouale daca sunt fierte sunt bune dar nu in cantitati mari, salatele tot asa ar trebui sa fie din proprile gospodarii sau de la tara. IAR MISCAREA, mers-ul pe jos nu prea mai exista oameni care merg pe jos, de ce oare? din cauza sedentarismului, care a inlocuit modul de viata activ. Oameni buni inainte de a incepe Herbalife, daca nu aveti incredere in produse, duceti-va la un doctor sau doctorul de familie si ceretii sfatul, el va va spune acelasi lucru ca sunt bune. Dar hotararea o luati dvs. O zi buna