Eu fumez de ceva vreme si nu pot sa spun ca am slabit din cauza asta.
Am avut perioade in care nu am fumat (dintr-un motiv sau altul, nu e relevant) si nu m-am ingrasat. In schimb, am observat ca incercam sa substitui gestul de a fuma cu altceva: rontaiam chipsuri, ciocolata etc. Daca privesti lucrurile asa, poti sa spui sa atunci cand te lasi de fumat poti sa te ingrasi, dar nu este o regula.
Daca nu esti fumatoare, nu incepe sa fumezi pentru ca ai putea sa slabesti. Daca vrei sa scapi de cateva kilograme, fa sport si mananca alimente sanatoase. O sa te simti mult mai bine.
Slabesti doar daca te imbolnavesti, daca tu vrei sa fumezi ca sa slabesti mai bine nu face asta, fa ciclism sau inot, eu in 2 luni am slabit 10 kg si numai am burta de la ciclism si acum numai obosesc daca alerg pan' la magazin
Nu, de fapt chestia e ca depinde de organism daca fumezi s-ar putea sa iti ia pofta de mancare => slabesti sau sa iti dea pofta de mancare => ingrasi, eu iti zic sa nu te folosesti de asta ca sa slabesti pentru ca eu am zis sa incerc si acum numai pot sa ma mai las ca-mi place
Raspunsul la intrebarea ta!
Da! Fumatul chiar slabeste, insa cei care sunt mai bine facuti si mai plinuti nu o sa slabeasca din cauza tutunului ci doar cei care sunt slabi de fel si au peste 45 Kg si fumeaza o sa li se taie pofta de mancare iar acesti indivizi instant o sa slabeasca.
PS: Daca ai 14 ani si zi sub 45 Kg NU FUMA! PENTRU CA RISTI SA ITI STRICI SISTEMUL IMUNITAR IAR CORPUL TAU VA FI SUPRAPONDERAL!