Suna cam ciudat sa spun asta in public, dar la 14 ani al meu are 15
N-ar trebui sa te intereseze, nu cred ca se intampla ceva rau ca e prea mare, ba din contra, cand o sa fi putin mai mare o sa te ajute
Dimensiunea penisului trebuie sa fie varsta ta +3 metri
Deci al tau e prea mic.
)) Astia mi-au zis ca nu se face mai mare decat mine
Nu stiu ei ce zic.
Mai baietas, tu alte treburi sau preocupari mai importante nu ai la varsta ta decat asa ceva? altceva nu mai stiti decat sex, sunteti obsedati pe cuvant! Ma dezgusta astfel de lucruri sincer, noi cand eram de varsta ta faceam cu totul altceva, nici nu stiam ce-i ala sex.
Da, si fetele sunt obsedate de greutatea corporala si slabit :p
Nu am obsesii din astea chiar daca am 30 de ani aproape, ma simt bine asa cum sunt si sunt multumita de fizicul meu!
Penisul unui adult normal este de 13-15 cm normal si de 15-18 in erectie..Deci e bine
Al meu are 17 si tot 14 ani am al tau e mai normal ca al tau ps:peste o luna fac 15 dar creste numai pana la 16 nu-ti face griji nu se face mai mare ca tine
Ooooo, mama, e ceva, si te gandesti ca mai creste doi ani... e mai mult decat bine. Masturbeaza-te mult, asa iti creste mai mult decat creste daca freci menta. Contacteaza-ma intr-un mesaj. Da-mi ID tau pe privat, sa te ajut, caci am impresia ca pot.
... Si nu e doar impresie
E mai mult decat suficient. Nu ar trebui sa te complexeze marimea penisului. Conteaza sa stii sa-l folosesti.
Da,este farte potrivit.Sunt baiat si stiu chestia asta.am citit intr-o revista de adolescenti.Nu te panica.
E exact marimea ideala