| Iuly1598 a întrebat:

Daca la 14 ani, penisul meu in stare erecta masoara 15, 5 cm, e destul de mare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| introduaicinumele a răspuns:

Suna cam ciudat sa spun asta in public, dar la 14 ani al meu are 15 laughing

N-ar trebui sa te intereseze, nu cred ca se intampla ceva rau ca e prea mare, ba din contra, cand o sa fi putin mai mare o sa te ajute laughing

16 răspunsuri:
| PinkPanther a răspuns:

E normal, eu zic sa nu iti faci probleme, conteaza cat e in stare erecta.

| dragos9234 a răspuns:

Dimensiunea penisului trebuie sa fie varsta ta +3 metri
Deci al tau e prea mic.

| Iuly1598 explică (pentru dragos9234):

rolling on the floor)) Astia mi-au zis ca nu se face mai mare decat mine

| dragos9234 a răspuns (pentru Iuly1598):

Nu stiu ei ce zic.

| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Mai baietas, tu alte treburi sau preocupari mai importante nu ai la varsta ta decat asa ceva? altceva nu mai stiti decat sex, sunteti obsedati pe cuvant! Ma dezgusta astfel de lucruri sincer, noi cand eram de varsta ta faceam cu totul altceva, nici nu stiam ce-i ala sex.

| Iuly1598 explică (pentru PangeeaRogvaiv):

Da, si fetele sunt obsedate de greutatea corporala si slabit :p

| PangeeaRogvaiv a răspuns (pentru Iuly1598):

Nu am obsesii din astea chiar daca am 30 de ani aproape, ma simt bine asa cum sunt si sunt multumita de fizicul meu!

| JustRoxanne a răspuns:

Da, e destul de mare!

| Iama a răspuns:

Penisul unui adult normal este de 13-15 cm normal si de 15-18 in erectie..Deci e bine big grin

| axel112 a răspuns:

Al meu are 17 si tot 14 ani am al tau e mai normal ca al tau ps:peste o luna fac 15 dar creste numai pana la 16 nu-ti face griji nu se face mai mare ca tine

| Diaaaana a răspuns:

Ooooo, mama, e ceva, si te gandesti ca mai creste doi ani... e mai mult decat bine. Masturbeaza-te mult, asa iti creste mai mult decat creste daca freci mentawinking. Contacteaza-ma intr-un mesaj. Da-mi ID tau pe privat, sa te ajut, caci am impresia ca pot. happy... Si nu e doar impresie

| Iuly1598 explică (pentru Diaaaana):

Tu ai chef de gluma, no? laughing)

| doctorsex96 a răspuns:

E prea mare, mai taie

cu stima jonel

| DrAgOSi92 a răspuns:

E mai mult decat suficient. Nu ar trebui sa te complexeze marimea penisului. Conteaza sa stii sa-l folosesti.

| Sterlea97 a răspuns:

E destul de bine

| TheBroxenAngel a răspuns:

Da,este farte potrivit.Sunt baiat si stiu chestia asta.am citit intr-o revista de adolescenti.winkingNu te panica.
E exact marimea idealawinking