| Karmesytta a întrebat:

Daca visezi ca ai boala, visul poate sa te avertizeze ca in viitor o sa tii se intample asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PanaceuUniversal a răspuns:

Visele sunt doar realitati create de creier din lucrurile pe care le vezi peste zi ( auzi, mirosi, simti) dar care sunt percepute doar de subconstient! Nu cred ca daca ai visat ca o sa te imbolnavesti, chiar o sa o faci!

13 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu ar trebui sa crezi in vise, am avut si eu vise ciudate care la momentul acela m-au pus pe ganduri dar totusi sa nu uitam ca sunt doar vise

Răspuns utilizator avertizat
| selfie a răspuns:

Nu neaparat. Si maica-mea mai visa, nu mai stiu sigur ce, dar te avertiza ca moare cineva din familie si a visat de multe ori si tot n-a murit nimeniwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e bine sa fii precauta. Eventual daca e o boala mai simpla fa si un control medical in viitor. Asta ca sa nu mai fii speriata.

| SouLIce a răspuns:

E doar un vis nu se va intampla neaparat ceea ce ai visat sau poate se va intampla si va fi o coincidenta
Eu nu cred in vise din astea...

| biwltyad a răspuns:

E doar un vis. Visele sunt gandurile noastre care cand dormim depasesc realitatea. Se mai intampla rar, dar n-ai motiv sa te sperii...Serios acum, daca ar fi dupa visele mele atunci : lumea ar fi invadata de extraterestri, dinozauri si dragoni americani, vrajitoare care falsifica venin de sarpe din urzici. Foarte rar se adeveresc, deci nu-ti face griji.

| ѕмιℓєє a răspuns:

Bună!

Nu se va întâmpla nimic, dar să ai grijă, la urma urmelor sunt doar nişte vise.

Mult noroc!

| Karmesytta explică:

Pai am visat ca am cancer si trebuia sa mor dar mi-am revenit... visul asta m-a speriat groaznic de tare

| catalino200 a răspuns (pentru Karmesytta):

Probabil ai intalnit pe cineva asa sau ce stiu eu, ai vazut, si tea speriat gandul ca s-ar putea sa ai si tu, si creierul lucreaza non-stop, gen procesorul de la calculator, doar ca creierul e mai performant

| Jasm a răspuns:

Studiile arata ca visele urate sunt benefice, sprijinind sanatatea psihica.
Daca ai visat ceva nu inseamna ca o sa se intample.
happy

| maf16 a răspuns:

E doar un vis, sa fim seriosi. Dar sincer niciodata nu poti spune imposibil. Nu vreau sa te panichezi sau sa te sperii. Dar ai grija. Funda? puppy dog eyes

| mariuster a răspuns:

Visele nu au nici o legatura cu viitorul tau. Asa cum nu au legatura nici norocul sau ghinionul. Tu iei decizile in viata ta, nu un vis. Daca tu visezi ca nu ar trebui sa mergi la servici vei ramane acasa pentru ca asa ai visat? Este acelasi lucru si in cazul tau. Nu te vei imbolnavi doar pentru ca ai vazut in vis asta.

| ReLaXx2NoStReS a răspuns:

Visul tot vis ramane. Nu cred ca ar fi un motiv sa te sperii ca este o "viziune" sau ceva de genul asta. Dar totusi prin acest vis poti sa te gandesti ca mult boli umbla pe pamantul asta si ar fi bine sa ai grija de tine si sa nu zici ca daca ai racit nu-i nimic, e doar o raceala... trebuie sa ai din ce in ce mai multa grija. Mult norocwinking