| Renata3334568 a întrebat:

De aproximativ 2 saptamâni am dureri de cap si mâncărimi in urechi sau nas, stiu ca am paraziți intestinali. Dar nu știu daca din cauza asta ma doare capul. Cine ma poate ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu de asta, ai racit aceasta este cauza durerilor de cap, si mîncarimii in nas, mergi la un consult la medicul tau de familie, ce vârstă ai? Mersi sarut mîna.

| RAY a răspuns:

Capu nu te doare de la ei, dar nasul da, manca usturoi mult fa analizele

| OnuOnulică a răspuns:

Dacă prin durut te referi la scărpinat atunci da, din cauza la paraziți. Recomandat e să mergi la medic pentru mai multe detalii.

| K0sti a răspuns:

Doctorul!

| Florentina9210 a răspuns:

Pai si tu stai in situatia care esti, acasa? mergi fata la doctor si vezi ce tratament vei primi. Din cate imi dau seama poate fi vorba si de o raceala, pe langa infestarea cu paraziti.