|

De cateva zile ma dor foarte tare umerii, inclusiv ceafa. Daca stau in picioare mai mult de 10 minute incepe durerea. Eu majoritatea timpului stau la birou si citesc, iar daca ies din casa, conduc. Adica stau jos. Daca stau mai mult in picioare incepe sa ma doara din ce in ce mai tare si ametesc, ma cuprinde o oboseala inexplicabila, parca ma tarasc. Durerea se intensifica din ce in ce mai tare pana imi dau lacrimile, se intinde la umeri, la brate si simt ca imi pierd echilibrul si adorm. Nu inteleg motivul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate e din cauza unei posturi gresite, mai ales ca stai la birou.

| a răspuns:

Recomand sa mergi la medicul de familie. El te va trimite la un specialist (ortopedie, neuro etc). Probabil ti se va recomanda si gimnastica medicala si /sau niste analize. Nu te ridica brusc de pe scaun. Fa niste exercitii usoare, pentru maini si picioare. Nu te panica indiferent ce ti se va spune de catre medic.

| a răspuns:

Orice postură presupune o coordonare neuromotorie complexă la care participă mulți din mușchii care susțin coloana vertebrală și tot scheletul în total 200.
În mod obișnuit nu ne dăm seama de acest efort, care este denumit de specialiști tensegritate, o armonie între mușchi antagonici de pe spate și abdomen, combinată cu mișcări fine ale picioarelor, de care nu ne dăm seama decât atunci când vrem să tragem la țintă și vedem că gloanțele se împrăștie.
Succesiunea de simptome care la dta se termină cu adormirea spune că această autoreglare a posturii este periclitată grav undeva în creier acolo la un centru bazal, care comandă toate acestea. Mie asta îmi spune că există o tumoare cerbrală pe acolo, care se poate vedea la RMN.
Astfel traseul este. Neurolog, RMN iar pe urmă operație.
Dacă nu, somnul de veci.
Prefer să fiu mai dur ca să înțelegi iminența necesității de a merge la medic acum, repede, pe picioarele tale, ca să nu fii dus cu salvarea.