| 17andreiii a întrebat:

De cateva zile mi-a crescut pe suprafata buricului mai pe dinauntru la gura buricului niste cojite rosiatice si un lichid care au un miros deplacut, are cineva idee ce poate fi? Dau funda pentru un raspuns ok

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lpavel a răspuns:

Este o infectie de piele! Mergi la o farmacie sau la un medic si spui ca ai o infectie de piele in zona buricului, iti da un unguent ceva si iti va trece! Sau poti tu sa speli cu grija zona cu sapun de maini sau de corp, (nu gel de dus!) apoi usuci cu un prospop, apoi iar speli sau tii pe acea zona o carpa inmuiata in ceai de musetel vreo 20 minute! Fa asta de 2 ori pe zi si-ti va trece dupa 1 saptamana aproximativ! Cu ceva de la farmacie iti va trece in 3-4 zile! Iar de acum incolo spala si zona buricului cand faci dus!

| 17andreiii explică (pentru lpavel):

Chestia e ca coaja aceasta rosiatica care iese pe suprafața buricului mai pe dinauntru nu e prima oara cand imi apare, se manifesta sa zic odata pe saptamana de doua ori, nu inteleg de ce si sunt foarte ingrijorat

| lpavel a răspuns (pentru 17andreiii):

Poti sa dai cu ceai de musetel asa cum am zis sau mai poti sa incerci cu crema de musetel pentru maini, daca nu vezi schimbari in 3-4 zile mergi la o farmacie si spui ce am zis mai sus si iti va da o crema speciala pentru infectii ale pielii, ca asta ai sigur. Nu e ceva foarte grav nu trebuie sa te sperii... dar trebuie sa iei ceva masuri sa te vindeci mai repede ca daca nu vindecarea poate dura si luni de zile!

| 17andreiii explică (pentru lpavel):

Eu ma speriasem pentru ca cojile astea imi apar dupa cum am zis de vreo 2 ori pe saptamana, oricum multumesc frumos pentru raspuns❤️

3 răspunsuri: