Bună.
Poate fi o carență de vitamine, neoxigenarea creierului, tensiune arterială mică, un anevrism cerebral.
Mergi la medicul de familie pentru mai multe informații.
Pa, pa.
Ametelile sint cauzate de o stimulare brutala a sistemului vestibular care excita o componenta vegetativa. Aceasta duce la o scadere brusca a tensiunii in arterele care transporta singele la creier. Prin scaderea tensiunii, creierul primeste mai putin singe oxigenat. Ameteala, provocata de lipsa oxigenarii corespunzatoare a creierului, survine adesea la ridicarea din pozitia culcat sau asezat (asa-numita hipotensiune posturala) si dureaza numai citeva secunde.
Sanatate.
Asa patesc d cand ma stiu...mai ales daca ma ridic mai brusc.ametesc, parca ma doare putintel capu si mi se intuneca privirea...nu am avut si nu am absolut nimic, mi-am facut si analize si tot si sunt ok. Cica ar putea fi d la oboseala(nu am anemie)
Nu este grav insa ar trebui sa ai grija la alimentatie.Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie cand consumam foarte putine alimente sarace in calciu, proteine, fier.
Esti anemica.nu`i o mare branza.ar trebui sa iei niste vitamine.
o sa-ti revi.
a.si mananca si tuu mai mult si consistent
si incearca sa iei micul dejun
Ma...eu am altceva.cand ma ridic din pat ametesc si imi vine sa cad pentru cateva secunde atat. cred ca e de la stres sau ca esti anemica au dreptate cei de mai sus
Si eu am aceeasi problema dar foarte rar.vad negru in fata ochilor pentru cateva clipe sau imaginea neclara...cica ar putea fi de la stres