Trebuie sa faci un control de rutina, pot fi niste aritmii... oricum trebuie sa verifici tensiunea si sa faci un EKG!
Pai, primul luucru pe care ar tb sa-l faci ar fi sa nu te mai superi, apoi incearca sa stai de vb cu un medic, nu este normala o astfel de simptomatologie. este posibil sa-ti creasca tensiunea in acele momente ceea ce nu este bine deloc
S-ar putea sa suferi de spasmofilie. Sau o afectiune endocrinologica. Fa-ti niste analize, discuta cu medicul de familie.
"Simptome ale spasmofiliei
Simptomele sunt multiple si variaza de la o persoana la alta. Simptomele de care se plang cel mai frecvent femeile care sufera de spasmofilie sunt, frisoane, hiperventilatie (marirea ventilatiei pulmonare), tremuraturi, furnicaturi in varful degetelor, furnicaturi in brate, furnicaturi in gambe sau pe fata, senzatie de nod in gat (cauzata contractia muschilor faringelui), amorteala la nivelul buzei superioare sau a limbii, tresariri involuntare ale pleoapelor, crampe la stomac, dureri intestinale. Uneori poate aparea si senzatia de presiune puternica, stransoare (gheara) la nivelul pieptului, simptom ce nu are o cauza cardiaca. Pot aparea si manifestari psiho-emotionale precum iritabilitate, anxietate, scaderea libidoului, stari depresive, oboseala, nevoie de somn, senzatia de pierderea cunostintei, teama inexplicabila, frica de moarte si altele"
Cauta pe Google si vezi daca seamana cu ce simti tu... oricum, daca spui ca medicul de familie nu te ajuta, poti oricand sa mergi la un alt doctor! sau poti incerca sa iei o perioada Magne B6, nu are ce sa strice. Sanatate!
Mergi la un medic sa fa un control si iti va explica medicul daca ai ceva probleme ale inimi sau nu.bafta
Sincer Luciana sunt cam satula de multe si nu ma pot abtine sa nu ma supar. Sunt foarte sensibila cand aud ceva urat sau cine stie ce tampenie. Am plans ani in sir si la nimeni nu i-a pasat de mine chiar nici la parintii, i-am spus de multe ori ca ma inteapa inima cand ma supar dar ei au spus sa ma culc sau sa beau un ceai si imi trece. Acum + ca am pus si mult suflet pe un baiat si nu imi place sa il vad suparat pe el... ( sunt cu el dar mi-e frica sa nu il pierd
) si daca el e suparat sunt si eu
. Tensiune? sincer nu stiu
Aero poate am multe probleme la inima deoarece rar am fost eu fericita mai mult plangeam, eram mereu suparata.
multumesc de coment :*
Eva habar nu am ce sunt alea.
poate sufar de asa ceva sincer nu stiu .
scuze ca iti spun dar medicul meu de familie nu il intereseaza.
Daca ma duc la el iasa din cabinet si sta 2/3/4 ore si cand vine nici nu saluta se pune la birou si scrie si daca ii spunem ceva nici nu ridica privirea spre tine sa vada cine esti si tot scrie pe o foaie ceva Cica e cel mai bun doctor daca era cred ca era interesat ce am ce are altcineva vorbea se uita la tine. nu?