Se poate să fie și depresie. La câte se întâmplă în lumea asta te mai miră ceva.
Că nu e expresiv, nu e emotiv. Depresie puțini au, e foarte gravă! Tu confunzi stări apatice cauzate de monotonie cu o boala ce te ațintește la pat cu totul indiferent ce ai face.
Relativ da! Dar te izolează complet de prieteni,de familie,îți neglijezi igiena,nu te mai bucura absolut nimic( anhedonie )
Accese de furie, iritare,dificultate de a merge că un om normal. Orice pas ți se pare o corvoada,lipsa de motivație de ambiție și de energie. Ideații de sinucidere,planificare de sinucidere și vorbire lenta.
Dureri resimțite în corp, deci afectează și fizic nu doar psihic.
Anxietate
Atacuri de panica, da nu e o regulă.
Sedentarism
Vocabular sărăcăcios
Lipsa de interes
Vid interior, vid in minte, totul se simte ca un gol
Lista e chiar mai lunga da astea sunt simptomele de baza la o depresie clinica.
Fiindcă nu deține multe cunoștințe,nu corelează un fenomen cu altele că sa ajungă la o concluzie finala. Prostii sunt superficiali,nu gândesc în profunzime, nu vad imaginea de ansamblu dintr-o acțiune, esența unui fapt. Nu cunosc consecințele unei acțiuni, un tip inteligent analizează totul într-un mod meticulos, pun accent pe acuratețe și exactitate.
Prostii tratează totul într-un mod superficial, pueril.
In cazul rău însingurarea și lipsa interacțiunii interumane ar putea duce la depresie. Cred că se numește depresie relațională,ce tine de lipsa comunicării,a conexiunii.
Idioții de regulă nu prea se îmbolnăvesc de depresie. Tu nu cred că ești așa de prost da nu ești nici deloc deștept. Tu ai nevoie de validare,sa fii înțeles și acceptat așa cum ești si o te simți bine. Tu cred că te simți respins de societate,de fete.
Din păcate tu nu cred că ai abilități sociale sa îți faci prieteni,iubita. Nici eu la unele aspecte nu am! Nu știu ce sfat sa îți dau,nici nu vreau sa te descurajez.
Poate ai unele calități da ai fost batjocorit și nu mai ai încredere în tine. Tu pari un om complet resemnat, fără scop, fără un tel in viața. Un tip ce se complace, ce nu prea sa evolueze din nici un punct de vedere. Singura ta sanda e sa umbli cu oameni ce au școala vieții, dar o sa îți bata joc de tine. Daca umbli cu prosti și antisociali nu o sa evoluezi niciodată în viața, o sa fii marginalizat de societate.