Am avut si eu aceste simptome descrise de tine inainte de examene si inca le mai am si acum inainte de a face ceva important, asa cum ai zis si tu. Din cauza unei astfel de stari de stres si emotie, inaintea primului examen din Anul I de facultate, imi tremurau mainile asa de tare, incat nu puteam sa scriu si nici nu puteam sa ma concentrez. Dupa aceea am inceput sa iau cate un Distonocalm inaintea examenelor pentru a ma linisti cat de cat. In alte situatii (gen interviuri, etc), cand emotiile nu sunt chiar asa de mari, nu fac nimic, caci incerc sa ma concentrez la ce am de facut si ele trec de la sine. Totusi, cred ca ai putea cere sfatul medicului de familie, daca stresul tau este f.f. mare in acele situatii. Poate ca iti recomanda el vreun tratament anume. Succes!
Buna,eu asa patesc si in ziua de astazi am mers la medic si mi-a scris extraveral dar eu cand sunt stresata, si tremur poate ti-am fost de folos ceau mergi la un medic daca nu ai fost sa vezi.
E din cauza stresului. si mie mi s-a intamplat. cel mai bine e sa te duci si la doctor.
Am patit si eu...Dar asteapta gandeste mereu ca reusesti si nu te gandi la aceste simtome... fundita pls
Si eu am patit asa, dar mi-a trecut de la sine. Trebuie sa capeti mai multa incredere in tine.