Testele psihologice functioneaza doar dacă esti sincer.
De exemplu la testul de calitati, la care-ti dai note singur: da-ti doar note de 8, 9, 10, daca esti sincer, pici testul.
Oameni ce rad de probleme altora, ce dau bully etc., dar lista e interminabilă și faptele sunt mult mai crude decât bully. Oamenii meschini, mizerabili.
Studii nu sunt. Din ce vad eu lor le cam merg bine pe toate planurile, nu e o regulă da cu precădere unii par invincibili deși fiecare duce lupte interioare.
Fac ei ce nu fac și se fac plăcuți de o mulțime de oameni, și cei care sunt chiar buni, civilizați, liniștiți sunt câteodată luați în râs.
E posibil sa aiba multa confidenta în ei și asta probabil duce la un rezultat PRO
Nu mă agit deloc, probabil crezi că am ceva cu tine, dar eu încerc să îți explic niste chestii pe care aparent nu le înțelegi.
Ești defensiv când cineva încearcă să îți spună că greșești, că ceea ce spui nu prea are nici-o logică.
În loc să tot spui că "e doar o părere, stai chill, te agiți, știu eu mai bine", ai putea să dezbați cu mine de ce crezi că ceea ce spui este așa, prin argumente.
Nu vreau să par rău, vreau doar să ajut, scuze dacă ți-am greșit cu ceva.
Nici nu poți să fii rău și dacă ai vrea,nu îți stă bine.
Ce am cunoscut eu e suficient sa fie și o realitate și o părere. Tu butonezi inutil sincer încercând să îmi demonstrezi ceva,dar nu ai ce. Probabil tu și alții vreți să păreți ceea ce nu sunteți! Nu greșesc deloc! Tu ești superficial și imatur! Ești genul de om care vede omu bun, integru, valoros etc! nu ești un bun observator! Nu cred că ai capacitatea sa fii tu un bun observator sa realizezi balanta dintre bine și rău.
Pe mine nu mai convins cu nimic că greșesc, doar ai tastat, atâta tot.
Pentru că testele psihologice nu sunt corecte majoritatea, mai ales cele vechi.
Pentru o fata cu 8 clase ești destul de deșteaptă
Ce legătură are?
Nesuferita mai ești!
De ce te ataci așa?
Tocmai ți-am făcut un compliment și tu mă iei cu legături de pătrunjel! Ești antipatică!
Ok atunci mersi
Mă gândesc că complimentul era că sunt nesuferită, nu ce ai zis înainte. Eu regret toți anii de la școală. Nu am învățat absolut nimic de acolo. Dacă nu mă duceam, acum eram mai deșteaptă fiincă aveam timp să învăț și nu mi se mai forma ură față de școală. Eram mult mai deșteaptă acum.