| 9PM a întrebat:

De ce oamenilor rai le iese aproape mereu testul psihologic bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Putem vedea și noi datele acestui studiu?

| 9PM explică (pentru Frank51):

Studii nu sunt. Din ce vad eu lor le cam merg bine pe toate planurile, nu e o regulă da cu precădere unii par invincibili deși fiecare duce lupte interioare.
Fac ei ce nu fac și se fac plăcuți de o mulțime de oameni, și cei care sunt chiar buni, civilizați, liniștiți sunt câteodată luați în râs.
E posibil sa aiba multa confidenta în ei și asta probabil duce la un rezultat PRO

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mai intai ar trebui sa ne explici ce inseamna "rau" in cazul de fata.

| Frank51 a răspuns (pentru 9PM):

Cine sunt ei?

| doctorandus a răspuns:

Testele psihologice functioneaza doar dacă esti sincer.

De exemplu la testul de calitati, la care-ti dai note singur: da-ti doar note de 8, 9, 10, daca esti sincer, pici testul.

Unii!

Să spui despre unii că o duc bine sau rău fără ști despre cine vorbești este superficial.

Also, să faci studii pe oameni pe care nu-i cunoști iar e superficial și pierdere de timp.

Știu,da nu vreau sa zic. Nu e vorba că o duc rău ci că sunt răi. Și un om bun poate sa o duca rău.

Da, nu ai prins ideea. Cine ești tu să faci studii despre oameni? Sau cine sunt eu? Studiile se fac într-un mediu controlat.

Întrebări similare